Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP86
Sexforsterkere - menn
Pris
Merke

Sexforsterkere – mænd

Mennesket har gjennom alle tider forsøkt seg med forskjellige elskovsmidler som skulle gi lyst, forelskelse, forlenge nytelsen eller gjøre den mer intens. Effekten av noen naturlegemidler er senere blitt dokumentert, mens andre kanskje har vært mer tvilsomme. Det blir stadig forsket og utviklet produkter som kan gjøre noe godt for sexlivet.

En erigert penis som kan elske i timevis uten å falle, har alltid stått i veldig høy kurs hos men så produkter som Viagra, har tatt verden med storm. Hos Belugi selger vi ikke reseptpliktig medisin, men vi har et utvalg av andre produkter som kan vekke sansene, og gi dine seksuelle opplevelser en ekstra piff.

Du kunne for eksempel prøve en glidekrem med varmende eller kjølende effekt. Eller en delay spray som får din ereksjon til å vare lengre - så du ikke får orgasme for raskt. Det er det mange damer som setter pris på!

Sexforsterkere til menn - Hvordan virker de?

Sexforsterkere til menn kommer i forskjellige varianter. Det er de variantene som vekker sansene som f.eks. oljer og lys. Men det er også sexforsterkere som virker ved å øke blodtilførselen til penis, f.eks. ved at produktet inneholder en smule chili eller et annet sterkt produkt. Når du øker blodtilførselen vil din ereksjon bli kraftigere og du vil oppnå større og lengre orgasmer. Alle våre produkter er dermatologisk testet og er derfor helt ufarlige. Et problem er at man kan bli "avhengig" av sexforsterkere fordi det er utrolig deilig med lengre og større orgasmer.