Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP85
Sexforsterkere - kvinner
Pris
Merke

Sexforsterkere – kvinner

Mennesket har gjennom alle tider forsøkt seg med forskjellige elskovsmidler som skulle gi lyst, forelskelse, forlenge nytelsen eller gjøre den mer intens. Effekten av noen naturlegemidler er senere blitt dokumentert, mens andre kanskje har vært mer tvilsomme. Det blir stadig forsket og utviklet produkter som kan gjøre noe godt for sexlivet.

Hvis du gjerne vil leke med sansene og gi dine seksuelle opplevelser en ekstra piff, kunne du prøve noen av våre produkter.

Du kunne for eksempel prøve en glidekrem med varmende eller kjølende effekt eller en orgasme gel, som intensivere dine orgasmer.

Sexforsterkere - Hvordan virker de?

Felles for de fleste sexforsterkere er at de er helt ufarlige. De fleste virker ved å stimulere med chili eller et lignende sterkt produkt, og dette øker blodtilførselen til f.eks. klitoris eller penishodet. Det gir ekstra lyst og til slutt enda bedre orgasmer. Hvis du ikke har prøvd en sexforsterker, synes vi at det er et "must". Eneste ulempe er at man kan bli "avhengig" av sin orgasme gel, glidekrem eller et annet produkt, da det er utrolig deilig med større og lengre orgasmer.