Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP81
Rengjøringsprodukter
Pris
Merke

Rengjøringsprodukter

Langt de fleste av våre produkter kan vaskes med lunkent vann og såpe etter bruk, og det bør de i utgangspunktet også bli. Men det et også en ganske god idé å bruke et renseprodukt til sexleketøy. Renseprodukter til sexleketøy inneholder bakteriedrepende ingredienser som sikrer at de blir 100% rene, så det ikke oppstår noe i underlivet etterhvert. Noen produkter kan også brukes til å spraye direkte på huden under sexleken. For eksempel hvis det dyrkes både analsex og vaginalsex, kan penis renses raskt på denne måten, uten at leken skal avbrytes av en tur på badet.

De fleste sexleketøy i dag er laget av deilig, myk og glatt silikon. Materialene er fantastisk lekre, men er også skjøre overfor noen kjemiske reaksjoner, og kan ble ødelagt. For eksempel skal man alltid bruke vannbasert glidekrem til silikonleketøy. Alle Toy Cleaners som er på markedet er utviklet spesielt til silikonproduktene, så de kan bli helt rene og holde materialet glatt og deilig. Det kan variere litt hvordan produktene skal brukes. Så følg veiledningen for hvert enkelt produkt.

Hos Belugi har vi flere forskjellige varianter å velge imellom. Noen er helt parfymefrie, mens andre har en behagelig duft. Alle tjener det samme formål så hva du velger er et spørsmål om smak og behag.

Rengjøring før og etter bruk av sexleketøy

Medisinsk silikon er veldig deilig - og klart et av de beste materialer til sexleketøy. Det har bare den ulempen at det virker som en magnet på støv. Derfor bør man alltid rengjøre sexleketøyet både før og etter bruk.