Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP82
Massasjeolje
Pris
Merke

Massasjeolje

Det fins ikke så mange mennesker som ikke synes det er helt fantastisk å bli massert. Massasje er en meget intim kontakt mellom to mennesker.

Et perfekt forspill, mellomspill eller etterspil til deilig sex, eller kanskje bare en av de vanlige dagene som skal toppes med litt velvære.

Hos Belugi har vi mange forskjellige typer massasjeolje. Du kunne kanskje prøve et massasjeolje-lys der du skal tenne lyset, og dryppe den varme, duftende oljen ned på din partner og deretter massere.

Massasjeolje til alle

Massasjeolje kan brukes av alle mennesker og hos Belugi er alle våre oljer nøye utvalgt fra de største leverandører, men vi har også en rekke mindre produsenter som vi har funnet interessante som har dokumentasjonen er på plass. Det er tross alt snakk om et produkt som skal masseres inn i huden!

Hvis du er allergisk overfor partume bør du naturligvis vælge en helt parfumefri massageolie.

Massasjeolje - Populære merker

Det mest populære merkene innenfor massasjeolje hos Belugi er Shunga© og Pjur©. Disse to merkene har spesialisert seg i velvære-produkter, herunder massasjeolje. De produserer massasjeolje i et utall av varianter, med forskjellig struktur og forskjellige dufter, men også massasjeolje som også kan anvendes som glidekrem, når massasjen utvikler seg til mer intim lek.