Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP87
Kondomer
Pris
Merke

Kondomer

Når du bruker kondom unngår du med meget stor sannsynlighet uønskede graviditeter og kjønnssykdommer. Men det er ganske stor forskjell på kondomer.

Kondomer til alle

Der er forskjell på hvilket kondom du bør velge, avhengig av din penisstørrelse, om det skal brukes til samleie, oralsex, analsex eller en kombination av disse. Lengden på penis har også betydning for hvilket kondom du bør velge. Og så er det naturligvis forskjell på hvad forskjellige mennesker foretrekker og derfor bør ditt valg også avspeile hva du selv liker.

Hvilket kondom skal du velge?

Først og fremst skal kondomet passe til din penisstørrelse. Generelt fins det tre størrelser. Liten, medium og stort/XL. De små størrelsene passer til en penis som har en erigert lengde (dvs. en penis i stiv tilstand) på opp til 12 cm., medium passer til en erigert penis i lengden 12 - 17 cm og deretter passer et stort/XL kondom best. Diameteren på penis har også betydning for hvilken størrelse du bør velge. Har du en diameter på opp til 49 mm bør du velge et lite kondom, en diameter på 50 - 60 mm bør du velge et medium kondom og har du en diameter på over 60 mm, bør du velge et stort/XL kondom. Heldigvis kommer peniser i alle størrelser og former og derfor kan det være vanskelig å velge akkurat den riktige størrelsen første gang du kjøper et kondom. Hvis du ikke umiddelbart kan se på din penis hvilket kondom som passer til deg, så vil vi anbefale at du prøver med et medium/vanlig kondom. Prøv å ta på deg kondomet før du har samleie med en partner, og bruk gjerne kondomet mens du onanerer. Kondomet må ikke sitte løst eller falle av, i så fall må du velge et mindre kondom. Til gjengjeld må kondomet heller ikke sitte så stramt at det er risiko for at det sprekker eller går i stykker, da må du bruke et større kondom.

Kondomer med bedøvelse

Kondomer med bedøvelse er blitt meget populære og selges i et utall av varianter. Inni kondomet er det tilført en meget liten mengde bedøvende spray som virker slik at du ikke kommer så raskt og som regel unngår uønsket hurtig sædavgang. De fleste menn opplever at de kan ha sex med deres partner i mye lengre tid når de bruker et kondom med bedøvelse og vil til slutt få enda større og bedre orgasmer. Kondomer med bedøvelse kalles også delay kondomer, og man kan få glidekrem med delay effekt.

Kondom med smak og/eller duft

Hvis du skal ha oralsex med kondom (for å unngå kjønnssykdommer), kan det være en god ide å spørre om din partners foretrukne smak. Liker vedkommende jordbær, bringebær, karamell, kaffe eller noe helt annet. Og så velge et kondom med en tilsvarende smak. Ellers kan et kondom godt smake litt syntetisk eller av gummi, da det som regel er laget av lateks (gummi).

Kondom til analsex

Hvis du skal ha analsex, er det først og fremst viktig å velge et ekstra sterkt kondom, da anus godt kan være trangere enn en vagina, inntil den er varmet grundig opp. Sterke kondomer er litt tykkere, men den utrolig lille forskjellen oppveies bestemt av at du ikke behøver å tenke på, om du bør skifte kondom i løpet av sexleken.

Kondom til vill sex

Hvis du vet at du skal ha vill sex eller sex i flere timer bør du også velge et sterkt kondom. Et kondom kan vanligvis ikke "revne", men da et kondom i alle tilfeller er produsert i et ekstremt tynt materiale, vil vi alltid anbefale at du kjøper et sterkere kondom til vill sex. Det kan derfor være en ide å ha flere forskjellige kondomtyper liggende, hvis dere på forhånd vet om dere skal ha en ekstra vill eller lang omgang sex eller om dere bare skal ha sex der det ikke går så vilt for seg. 

Kondom til kvinner

Hos Belugi kan du også kjøpe et kondom til kvinner: FEMIDOM. Dette kondomet beskytter innsiden av skjeden. Det er mykt og komfortabelt å bruke og kan evt. anvendes sammen med et kondom til mannen - for å gi ekstra beskyttelse.

Populære kondommerker

Det mest populære merkene hos Belugi er Durex©, Worlds-Best©, Fun Factory og London. Durex og Worlds-Best har spesialisert seg i å lage kondomer og det betyr at de har mange forskjellige typer og varianter kondomer. Fun Factory er mest kjent for deres sexleketøy, men de har også laget en kondomserie, som vi synes er utrolig god og til en fornuftig pris. Og endelig er det London som er mest kjent for å selge større mengder kondomer til dem som bruker mange kondomer og til gjengjlld til noen meget lave priser.

Hos Belugi har vi et bredt utvalg kondomer for enhver smak. Gå på oppdagelse i vårt sortiment. Finn din favoritt, men prøv nå også noe nytt.. Å prøve noe nytt kommer det som regel nye opplevelser ut av.

Vi har noen spesielle mixpakker der du får mange forskjellige kondomer med i posen. De gir deg mulighet til å prøve deg frem.

Les også vår store Guide til brug af kondom, hvis du bare er i det minste i tvil om hvordan et kondom brukes.