Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP84
Intimbarbering & tilbehør
Pris
Merke

Intimbarbering og tilbehør

Hvis du ikke liker å ha for mye hår på kroppen er det mange forskjellige metoder å fjerne hårene. På en skjønnhetsklinikk kan de gjøre det effektivt, men det er dyrt, og det kan også være litt grenseoverskridende, særlig hvis det er intime steder som skal blottes for et fremmed menneske.

Der er rik mulighet for å gjøre det hjemme eller kanskje med hjelp fra din partner. Det kan også være en del av forspillet eller den seksuelle leken, å fjerne hår på hverandre.

Intimbarbering for alle

Der er mange forskjellige metoder som hver har sine fordeler og ulemper. Du kan velge å barbere med en barberhøvel eller en liten barbermaskin. Fordelen her er at det er raskt og smertefritt, og kan gjøres som en daglig rutine. Du kan også bruke voks eller en hårfjerner, hvis hårene skal rives opp med roten. Det tar lengre tid og kan være litt smertefullt, men huden forblir glatt og hårfri i lengre tid. De nye hårene som vokser ut vil starte som dun, da det er helt nye hår. Derfor vil du ikke oppleve å få stikkende stubber som en vanlig barbering kan gi.

Hvis du bruker en trimmer kan du til gjengjeld lage flotte intimefrisyrer, som du kan overraske din partner med, neste gang dere har intimt samvær. Her kan du f.eks. bruke en sjablong å barbere deg ut fra eller du kan gjøre det på "frihånd". Prøv deg litt frem - det er deilig å kjæle med sine intime deler.

Når du har barbert deg, brukt voks eller hårfjerner, vil vi sterkt anbefale at du smører deg med en gel eller olje, for å unngå røde knopper. Røde knopper er ikke pene og kan lett gi kløe.  

Hos Belugi har vi produkter til forskjellige typer hårfjerning. Du kan kjøpe det du kjenner til fra før, eller du kan kanskje velge å prøve noe nytt.