Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP263
Silikonbasert glidekrem
Pris
Merke

Silikonbasert glidekrem

Silikonbasert glidekrem er riktig godt til både vanlig sex og til analsex, da den ikke trenger inn i huden. Du vil dermed ikke skulle bruke så mye og du vil ikke oppleve at det plutselig føles tørt . Til massasje er silikonbasert glidekrem også velegnet, da det blir liggende utenpå huden.

Hvis du bruker silikonbasert glidekrem skal du bare være oppmerksom på at det KUN er egnet til sexleketøy av stål, glass eller ABS plast. Og at det KUN kan brukes ved sex uten kondom. Den silikonbaserte glidekremen ødelegger silikon og lateks.

Silikonbasert glidekrem til alle

Alle tåler en silikonbasert glidekrem. Men det kan være forskjell på om du foretrekker en silikonbasert eller vannbasert glidekrem. Den silikonbaserte glidekremen har noen fordeler frem for den vannbaserte glidekremen. Først og fremst skal du ikke påføre glidekremen så ofte som med en vannbasert glidekrem. Det skyldes at den i høyere grad ligger seg uten på huden istedet for straks å trenge inn i huden. Når du har sex og spesielt analsex er dette en stor fordel, da det med å smøre godt kan ødelegge litt av fornøyelsen. Hvis du eller din partner ikke produserer så mye fuktighet, vil vi klart anbefale en silikonbasert glidekrem.

Er silikonbasert glidekrem kun til analsex?

Nej - bestemt ikke. Men silikonbasert glidekrem er OGSÅ til analsex. Riktig mange mennesker bruker silikonbasert glidekrem til vanlig sex. Og det er nettopp fordi det ikke skal smøres så ofte. Men ved analsex er en silikonbasert glidekrem også meget velegnet, da man ikke produserer særlig mye naturlig fuktighet ved endetarmsåpningen. Derfor skal du smøre godt og mye glidekrem på når du skal ha analsex. Og det sier seg selv at siden det ikke er så mye naturlig fuktighet, kan det være irriterende å skulle smøre med glidekrem ganske ofte, som kan bli tilfellet med en vannbasert glidekrem.

Hva betyr det at en silikonbasert glidekrem er drøy?

Når du leser om de forskjellige typer glidekremer vil du ofte støte på uttrykket at en glidekrem er "drøy". En drøy silikonbasert glidekrem er kjennetegnet ved å være tykk i konsistensen og at den ikke blir så raskt opptatt i huden. Den legger seg som en hinne ovenpå huden, og forblir som en hinne ovenpå huden og dermed som en hinne mellom penis og vagina eller penis og endetarm. Etterhvert vil den nok trekke inn i huden, og det er nødvendig å smøre med glidekrem igjen. Uansett hvor drøy en glidekrem du anvender.

Silikonbasert glidekrem og sexleketøy

Det er veldig viktig at du ikke bruker din silikonbaserte glidekrem sammen med ditt sexleketøy som er laget av medisinsk silikon. Medisinsk silikon er et av de beste materialer til sexleketøy da det er deilig, holdbart og lett å rengjøre. Men det tåler altså ikke silikonbasert glidekrem. Det er risiko for at det går i forbindelse med hverandre og derved vil silikonen i sexleketøy ditt av medisinsk silikon gå i stykker. Noen produsenter hevder at de har utviklet en hybrid glidekrem som både består av vand og silikon og derfor godt kan brukes sammen med sexleketøy. Belugi vil likevel som utgangspunkt alltid anbefale at du anvender en vannbasert glidekrem sammen med ditt sexleketøy - og for øvrig også sammen med kondom.