Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP267
Lotions
Pris
Merke

Lotions og intimlotion

Huden skal pleies overalt på kroppen for å ha det godt, og være myk og deilig å ta på. Hos Belugi har vi kremer og pleieprodukter til hele kroppen.

Hva er en intimlotion?

En lotion er i prinsippet en krem med en masse fuktighetsgivende stoff, som trenger inn i huden og dermed tilfører huden fuktighed og gjør den deilig og myk. Ut over fuktighed kan der også være tilsart forskjellige dufter i en lotion. En lotion til ansiktet eller kroppen vil av og til være tilsatt dufter så du lukter litt bedre. I de fleste intimlotions er dette ikke tilfelle.

Intimlotions til alle

Hos Belugi har vi et bredt utvalg i intimlotions. Intimlotions anvendes etter intim behandling, dvs. f.eks. barbering av vagina eller penis, bruk av voks eller hårfjerner. Etter intim behandling kan huden kanskje bli litt irritert og det er vanlig at det kan komme røde knopper. De er hverken særlig behagelige og de er heller ikke så pene. Men med en god lotion til intim bruk kan man forhindre dette og føle seg myk og lekker etter at man har brukt intim lotion.

Hvordan anvendes intimlotion?

Intimlotion anvendes straks etter at man har gjennomført den intime behandlingen. Så smøres kremen eller gelen på det intime området og det gnis godt inn. Det tilfører fuktighet til dine intime deler og du vil føle deg myk og deilig. Noen mennesker liker også å smøre hverandre inn før sex, evt. som en del av sexakten. Det er deilig forspill og deretter kan dere begge føle dere myke og deilige når dere har sex og etter dere har hatt sex.