Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9764&groupid=GROUP79
Apotek til bedre sex
Pris
Merke

Bedre sex - Med produkter fra Apotek til bedre sex

Hos Belugi har vii alle former for produkter til bedre sex. Glidekremer, massasjeolje, massasjelys, intimbarbering & -pleie, sexforsterkere til menn og kvinner, kondomer og pleieprodukter.

Du finner de forskjellige produkttypene i menyen på venstre side.

Glidekrem

En intim opplevelse kan lett bli bedre med de rette produktene. Både sexleketøy, men også de tilleggsproduktene som Belugi anbefaler. F.eks. mener vi at du alltid bør bruke glidekrem - uansett om dere selv utvikler mye fuktighet eller ikke. Glidekremen sørger for at det er deilig for begge parter helt fra starten. Ikke noe med at hun skal "varmes" opp ut over forspillet. Glidekremen sørger for at det ikke er noe motstand, men derimot at alt glir riktigt fra starten av. Enten det er en finger, en penis eller sexleketøy.

Sexleketøy - Rengjøring

Dessuten bør du alltid rengjøre ditt sexleketøy før og etter bruk - enten med vann og såpe eller med rengjøring til sexleketøy som dreper 99% av bakteriene som er på sexleketøyet. Det er også viktig å huske på at medisinsk silikon er den beste silikonen som finnes på markedet for sexleketøy. Men det har den ulempen at det virker som en magnet på støv. Derfor anbefaler vi at du også rengjør ditt sexleketøy før du anvender det.

Erotiske produkter

Belugi har som sagt et vell av erotiske produkter. F.eks. massasjeolje og massasjelys. Det kan vi varmt anbefale som oppvarming til en intim kveld med din partner.

Våre sexforsterkere er produkter som gir mer lyst. Det er typisk produkter hvor der er tilsatt chili eller lignende for å få større blodgjennomstrømning i deres intime deler. Det føles ganske lekkert og gir noen fantastiske orgasmer. Har du ikke allerede prøvd en sexforsterker - så er det et "must"! Alle våre sexforsterkere er naturligvis uten ftalater og er dermatologisk testet. Det eneste problemet er at du kan bli "avhengig" av dine sexforsterkere da du vil oppleve bedre sex!

Skulle du eller dere ha lyst til å starte med et erotisk spill vil vi særlig anbefale spillet Erotic4Real. Det er et spill som kombinerer erotisk lek med samlivsspørsmål.