Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
Nyheter

Apotek til bedre sex

Du skal ha det godt!

Bedre sex for alle

Hos Belugi har vi en hel avdeling kun til apoteksvarer for bedre sex. Og i en sexbutikk som selger sexleketøy og erotisk undertøy består apoteksvarene naturligvis av et utvalg som passer til de produktene vi selger. Kondomer, glidekrem, rengjøringsprodukter, pleieprodukter, massasjeolje, massasjelys, sexforsterkere til menn, sexforsterkere til kvinner og en masse produkter der i mellom. På de enkelte sidene kan du lese mer om produktene. Hva de brukes til og hva som passer til deg og dine ønsker og behov. Du kan også prøve deg litt frem, da noen produktvarianter fås fra forskjellige produsenter og det kan være forskjellig hvilken produsent som treffer nettopp din smak.

Vi mener at deilig sex starter med en deilig kropp

Kroppen er en fantastisk maskin som kan gjøre de mest utrolige ting, hvis du passer godt på den. Men hvordan passer du så best på din kropp?

Hvis det var et entydig svar på det spørsmålet så ville det ikke være så mange meninger om emnet, og så mange oppskrifter på hva man skal gjøre… Men det er i hvertfall helt sikkert at det er en god idé å sørge for at du har det godt med din egen kropp. At du synes du er pen og attraktiv, dufter godt og er avslappet. Det gir deg en følelse av velvære og glede. Det gir også god kontakt til din egen seksualitet og noen riktig gode opplevelser.

I Belugis Apotek kan du finne produkter som pleier kroppen din, produkter som du og din partner kan ha glede av sammen, og produkter som kan gi deg nye og annerledes opplevelser.

Prøv for eksempel et av våre massasjelys sammen med din partner. Lyset tennes og kan som utgangspunkt gi en hyggelig stemning og avgi en deilig duft. Senere kan den lune, smeltede oljen helles på kroppen og du kan gi din partner en deilig, varm massasjeopplevelse.

Våre glidekremer kommer i mange forskjellige varianter. Noen har smak eller duft, og det er noen som varmer eller kjøler. Prøv litt forskjellige, og opplev de forskjellige opplevelsene en så liten variasjon i glidekremen kan gi. Hvis du aldri har brukt glidekrem, og ikke føler at du har behov for det så skulle du tgi det en sjanse likevel. Følelsen vil være en annen enn den du kjenner til.

Vi har også hårfjerningsprodukter, prevensjon, skjønnhetspleie, orgasmeforsterkere og alt mulig annet som bidrar til at du kan ha det godt med en hel masse velvære i kropp og sjel.
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk