Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9763&groupid=GROUP78&new=True
Lingerie
Pris
Størrelse
Størrelse
Merke

Sexy undertøy til henne og sexy tøy til ham

Sexy undertøy til en dame går aldri av moten. Det kan tenne din partner og medvirke til at du selv føler deg deilig og sexy. Vi har valgt ut de beste merkene innenfor sexy undertøy - blant annet Dreamgirl© og Master of Desire.

Sexy undertøy til henne

Din partner drømmer om å se deg i en lekker bodystocking, et spesielt kostyme med bunnløse truser, med en lekker hofteholder, som sexy stewardesse, med et sexy nissekostyme/julekostyme, med et sexy stuepikekostyme, som en sexy skolepike, som en sexy lærerinne, med en sexy chemise, som en sexy brud, som en sexy politidame, som sexy kontordame, som sexet arbeider eller noe helt annet. Hos Belugi har vi alle disse produktene på eget lager og vi sender det fra dag-til-dag i diskret innpakning.

Sexy tøy til ham

Hvorfor er det kun kvinnene som skal "dresse seg opp" for mannen. Hos Belugi mener vi at mannen også skal ha sexy tøy så han kan føle seg lekker og tenne sin partner. Til mannen har vi lekkert tøy fra blant annet Svenjoyment. Skal det være lateks, lakk og lær har vi naturligvis også et bredt udvalg.