Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9761&groupid=GROUP191
Penisringer spesielt til par
Pris
Merke

Penisringer spesielt til par

En penisring er en ganske liten tingest med en veldig stor effekt. Så i seg selv gir en penisring også stor nytelse til partneren. Noen penisringer er også udviklet med en liten ekstrafunksjon som gjør det ekstra deilig for partneren.

Penisringer for alle par?

Alle par kan bruke en penisring som er et spesielt utviklet stykke sexleketøy til par. Eneste unntakelse er hvis damen ikke bryr seg om å bli stimulert på klitoris. Men det er et fåtall kvinner som ikke nyter dette.

En Penisring gir ekstra krydder

En penisring spesielt til par kan være det første stykke par-sexleketøy som man kjøper. Nesten alle liker å bruke en penisring da den til dels gir mannen en større penis, mer stamina og mer utholdenhet. Dessuten er det ofte en vibrator innebygget i penisringer spesielt til par, som også stimulerer kvinnen. Hos Belugi kan vi varmt anbefale at alle par prøver en penisring, enten det er mann/kvinne eller mann/mann. Vær oppmerksom på at noen penisringer til mann/mann er konstruert så de stimulerer perineum og/eller anus på den som bruker penisringen. Disse kan jo også brukes i mann/kvinne forhold.

Da en penisring som regel er en beskjeden investering anbefaler vi alle våre kunder å anskaffe et utvalg av forskjellige modeller.. Det er en lett og billig måte å oppleve et lite ’ekstra’.