Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9761&groupid=GROUP188
Parvibratorer
Pris
Merke

Parvibratorer

Alle vibratorer kan med stor fordel inngå i sex mellom to mennesker som et deilig supplement. Men parvibratorer er spesielt utviklet for å kunne stimulere to personer på samme tid. Mange merker innenfor parvibratorer har utviklet en parvibrator som er utformet så en mann og en kvinne kan nyte vibrasjonene samtidig som de har samleie. Det er også parvibratorer som har to fleksible ender som enten kan brukes til dobbeltstimulering av kvinnen, eller til kvinne/kvinne, mann/mann eller mann/kvinne.

Parvibratorer til alle

Ja, alle kan bruke en parvibrator, men en parvibrator er som ordet antyder, utviklet til par. Parvibratorer er forholdsvis nye på markedet, men har på rekordtid oppnådd en kjempepopularitet. Parvibratorer kan brukes uansett alder og kjønn. Det var We-Vibe som utviklet den første parvibrator. Deretter er det en rekke av de større merkene som har utviklet deres egen parvibrator. F.eks. LELO, Adrien Lastic, Kiiroo, og Satisfyer.

De fleste parvibratorer er utformet som en liten bøyle der den ene enden av bøylen føres inn i vagina og den andre enden støtter ved perineum (området mellom vagina og anus). Bøylen er så liten at en mann deretter kan trenge inn i kvinnen med sin penis. Når dere setter i gang vibrasjonene, vil både du og din partner kunne føle stimuleringen, og det gir en helt fantastisk fornemmelse. Eneste problemet er at begge parter normalt får orgasme ganske raskt. Men så må dere jo bare på an igjen.. og igjen.. og igjen..

Gå på oppdagelse i vårt brede sortiment, og få alle de gode idéene din fantasi kan komme i tanker om.

God fornøyelse.