Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
10.juni 2017

Satisfyer

Satisfyer-familien

Ny revolusjonerende metode til stimulering av klitoris.
Satisfyer-serien er kjennetegnet ved at produktene suger og blåser på klitoris ved hjelp av en helt ny vakuumteknologi, i stedet for å stimulere med vibrasjoner.


Hvordan virker produktene?

Legetøyet plasseres med dysen tett ned ved klitoris, og påvirker klitoris til en deilig orgasme, som føles veldig annerledes enn en orgasme av vibrerende legetøy. Satisfyeren kommer ikke i direkte kontakt med klitoris, og kan stilles inn på mange forskjellige nivå, så opplevelsen kan være veldig forskjellig alt etter hvilken intensitet apparatet innstilles på. På høy intensitet kan orgasme, for de fleste kvinner, oppnås veldig raskt, mens man på lavere intensitet kan leke i lang tid, og oppnå flere orgasmer. Det at det ikke er berøring eller friksjon på klitoris, gjør at den klarer mer stimulering enn ellers.
Satisfyer-produktene kan også brukes andre steder på kroppen. For eksempel til å stimulere brystvortene, på både kvinner og menn.
Da alle Satisfyer produktene er vanntette, kan de også være med til å gjøre badet enda mer avslappende.
 

Satisfyer 1 og Satisfyer 2

Disse to modellene er seriens batteridrevne varianter, med 2 X AAA batterier som må kjøpes separat.
 
 

Satisfyer 1

Køb Safisfyer her

Satisfyer 1 er den billigste i sortimentet til kun kr. 289,00 i Belugis webshop, og den minste av de to apparatene.

 

 

 

 

 

 

Satisfyer 2

Køb Satisfyer 2 her

En oppgradering av Satisfyer 1. Den er større og har flere variasjonsmuligheter. Den har en + og - kontrol som gir god mulighet for raskt å endre intensitet og mønster mens den er i bruk.
Suget på Satisfyer 2 er deilig og variert og gir deg en bred vifte av fornemmelser å leke med.
Dysen som omslutter klitoris er laget av ABS, noe som gir en annerledes opplevelse enn med de andre Satisfyer modellene. Som den eneste av Satisfyerne til klitoris kan denne modellen både justeres opp og ned i styrke ved bruk, uten å skulle slå av eller måtte gjennom alle programtrinn for å senke intensiteten. På den måten er det lettere å styre orgasmen.

 

 

Satisfyer Pro 2, Satisfyer Pinguin og
Satisfyer Deluxe

Seriens oppladbare klitorisvibratorer som blir levert med en magnetisk usb-kabel, til lett og hurtig opplading.
Som batterimodellene er alle modellene i denne serien også vanntette og kan tas med i badekaret.
I Pro-serien er design og brukervennlighet virkelig tatt vare på. Ut over riktig gode orgasmeopplevelser så er det også en fryd for øyet å ta dem frem.
Satisfyer Pro 2 er 16,5 cm lang, satisfyer Pinguin er 12,5 cm og Satisfyer Pro Deluxe er 11,5 cm
 

Satisfyer Pro 2

Er den mest kjente og solgte modellen, som med sitt ergonomiske design ligger veldig godt i hånden. Et fantastisk stykke kunst, både hva angår design, teknologi og den opplevelsen den etterlater. Den revolusjonerende vakuumteknologien stimulerer på en helt ny måte og gir orgasmeopplevelser av nye dimensjoner.
 

Satisfyer Pinguin

Pingvinen er ytterst veldesignet, med et meget søtt utseende som ligner en liten pingvin. Denne modellen har et litt smalere munnstykke enn Pro 2, og føles derfor litt annerledes. Selve funksjonen er den samme med 11 variasjonsprogrammer.
Satisfyer Pinguin har vunnet atskillige priser.
 

Satisfyer Pro Deluxe

Den siste modellen i Satisfyer Pro serien, Deluxe modellen. Enda en prisvinnende designperle som ut over å være estetisk vakker, også er ergonomisk og meget deilig å ha i hånden. Silkemyk medisinsk silikon, og den organiske utformingen gjør at den nesten ikke er til å slippe..
Som de andre modellene er den helt vanntett, og kan nytes under vannet i badekaret.
 

Partner og Partner Plus

Satisfyers prisvinnende parvibrator.

Partner-par vibratorene tar sexlivet deres til nye høyder av nytelse for begge parter. Kvinnen oppnår stimulering av klitoris og g-punktet, mens mannen også nyter vibrasjonene når penis er inne i skjeden.
Vibratoren plasseres med den brede delen opp mellom kjønnsleppene, så den når klitoris. Den smale delen plasseres i skjeden opp mot g-punktet.
Kvinnen kan også bruke vibratoren alene, eller bruke den som oppvarming før mannen trenger inn i kvinnen.

Partner-par vibratoren er produsert i medisinsk silikon og er 100% vanntett så den også kan brukes i badekaret. Der er en enkelt kontrollknapp som kontrollerer de tre hastighetene og 7 forskjellige vibrasjonsmønstre.


Hva er forskjellen på de to modellene?

Forskjellen på Partner og Partner Plus modellen, er en liten forskjell i designet. Delen som plasseres i skjeden er bredere på Partner Plus, og Partner Plus har også to motorer,- en i hver ende, mens Partner kun har en enkelt motor, som sender vibrasjoner ut i hele legetøjet.
Overordnet er Partner Plus litt mer kraftig, men ellers er det et spørsmål om smak og behag hvilken modell du velger.

Partner og Partner Plus lades raskt opp ved hjelp av den medfølgende magnetiske USB-kabel.

 
 
 

Skrevet av:
Sexolog, Marie Oddershede

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk