Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
14.november 2019

Guide: Rabbit Vibrator

Hvorfor heter det en Rabbit vibrator?

 
 
 
I 1990’erne ble Rabbit vibratoren presentert i serien Sex and the city der den blir Charlottes beste venn og avhengighet.
 
Den heter dette av den enkle grunn at den er utformet som en kanin, der ørene stimulerer klitoris, mens selve dildoen stimulerer innvendig.

Modellen i TV serien er lyserød, har roterende perler på dildodelen, og kaninører til klitoris-stimuleringen. Derfor er det nettopp sånn mange mener en ’ekte’ Rabbit vibrator ser ut.
 
Det er et uomtvistelig faktum at kvinner verden over er ville av følelsen av å bli stimulert på både klitoris, g-punkt og andre erogene sonene på samme tid. Det gir en annen opplevelse enn å ha sex med en mann, og for mange kvinner er det også lettere å oppnå orgasmer på denne måten.
 
Derfor er der blitt videreutviklet på den klassiske kaninen, så den nå kommer i allverdens forskjellige utgaver. I dag dekker betegnelsen en vibrator som kan stimulere både skjeden og klitoris på samme tid.
 

Hvordan velger jeg den helt rette?

Når du kjøper en Rabbit Vibrator fra et av de større merkene skal du vite at det ligger ganske mye forskning og utvikling bak produktet. Selvfølgelig er dtr ikke to kvinner som er 100% like, så derfor vil noen vibratorer bedre treffe blink enn andre. Men der ER bare noen modeller som virker akkurat som de skal for de fleste kvinner. Så når du sitter og kikker på de forskjellige merkene, så er det som regel en god grunn til at prisen varierer mye.
 
På noen modeller er det en motor som styrer både den innvendige og den utvendige delen av vibratoren, mens det på noen modeller er to motorer som gir deg mulighet til å styre dem hver for seg. Noen modeller har mange variasjonsmønstre og styrker, mens andre har få eller ingen.
 
Hvis du er helt fersk i forhold til hva som virker for deg, så kan det være en mulighet å starte med noen prisbillige varianter, for å tune deg inn på hvilken slags stimulering du liker best, og hvilke fasonger som passer til din kropp.
 
 
           279,-                       489,-                              1489,-                      1099,-                                               699,-             349,-
 
 

Hvordan bruker jeg min Rabbit Vibrator?

Når du får levert produktet er det alltid en god idé å vaske det før bruk. Hvis din vibrator er laget av silikon vil det ofte sitte litt fint støv utenpå produktet (da den fine medisinske silikonen tiltrekker støvpartikler).
 
Sørg for at vibratoren er ladet opp, og start med å lære alle knappene og innstillingsmulighetene å kjenne. Hold vibratoren i hendene for å få en fornemmelse av hvordan den beveger seg.
Hvis vibratoren er vanntett kan det være deilig å legge den i varmt vann før du starter. Så vil den være lun og deilig mot den tynne huden i intimområdet.
 
Du kan starte med å la vibratoren kjærtegne deg utvendig. Med bruk av rikelig vannbasert glidekrem, kan du la den gli rundt om kjønnsdelene før du fører den inn. Når den skal slås på er opp til deg. Det kan være pirrende å leke med den uten vibrasjoner, og først slå på vibrasjonene som en ekstra ’turbo’ når du bare ikke kan vente lengre.
 
Du kan også føre vibratoren inn fra starten av, slå den på, og la den sørge for at lysten brer seg i kroppen. Særlig Rabbit Vibratorer er konstruert til å gjøre en stor del av arbeidet, uten at du skal gjøre annet enn å lene deg avslappet tilbake, og bare nyte følelsen.
 
Glidekrem er alltid en riktig god idé når du bruker leketøy. Selvom du selv er ganske våt så er dine egne sekreter ikke konstruert til å minske friksjonen ved bruk av silikonleketøy. Glidekremen er mer glatt og fettete, og gjør derfor opplevelsen ekstra deilig. Glidekremen vil også gjøre at den delen av vibratoren som stimulerer klitoris har lettere for å treffe helt riktig, uten at det kommer et hår eller en hudfold i klem.


Skal en Rabbit Vibrator brukes alene?

Nei, bestemt ikke! En Rabbit vibrator kan være et fantastisk stykke leketøy å ha med i sengen som par. Den gjør noe helt annet enn det en mann kan gjøre med sin penis, så den kan være riktig god til å variere opplevelsen med. La mannen bestemme når den skal brukes og hvor lenge av gangen. Det kan være utrolig pirrende å ha en ekstra sanse-dimensjon med.
 
Hvis du og din partner liker å ha analsex, er en Rabbit vibrator den perfekte tredjepart i leken.
 
Men… det skal likevel tilføyes at en Rabbit Vibrator er utrolig deilig å onanere med når du ikke er i det helt ville og sexy humør, men bare har lyst på avslapning, velvære og en orgasme (eller flere). Du kan plassere den hvor den sitter godt, og bare slå på.. Mange modeller er vanntette, og kan derfor tas med i badekar.

Skrevet av:
Marie Oddershede

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk