Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
06.november 2019

Man blir glad av å leke

Sex er en lek med sansene. De fysiske sansene men også mentalt. Noen blir veldig tent av tanker og fantasier om grenseoverskridende, forbudte eller tabubelagte ting, noen blir tent av å ha kontroll, eller av å avgi kontrollen. Tanker alene kan på noen virke så kraftige, at de kan gi orgasme. Menneskehjernen kan gjøre helt utrolige ting, hvis vi velger å gå litt på oppdagelse.

Seksualiteten er det mest livgivende, lykkegivende og helbredende vi har.

Alle barn vet at man blir glad av å leke. Ingen kommer stresset og utbrent hjem fra lekeplassen. Så hvorfor holder vi opp med det, bare fordi vi er blitt voksne? Det er ganske deilig å røske litt opp i seg selv, og gjøre noe som gir nye sanseopplevelser. Du vet jo ikke hvordan der er, før du har prøvd...

Hold på med å leke... Det gjør deg glad

Mange mennesker har på et eller annet tidspunkt definert deres seksualitet, og så er den blitt en slags autopilot, som mange andre ting i livet. Man står opp, smører matpakker, går på jobb, handler inn, lager mat, vasker opp, legger barn i seng, ser litt tv, elsker i den samme stilling som man pleier, og får den samme orgasme som føles på samme måte som sist.
Der kan være noe trygt og deilig ved det man kjenner, men det er ikke her man for alvor føler at man er levende og stadig er i utvikling.​ Det er offroad-turene som for alvor gir de store opplevelsene, og får adrenalinet til å pumpe i kroppen og sjelen.

Prøv noe nytt.. Gå på oppdagelse i din egen fantastiske kropp

Det er en fantastisk reise for deg selv, men også en reise, som kan gjøre deg til en bedre elsker, og som kan gjøre parforholdet enda bedre.

God fornøyelse!

 


Skrevet av:
Marie Oddershede

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk