Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU189
Pris
Merke

Womanizer

Det spesielle ved Womanizer-merket er at det i realiteten er snakk om en enkelt produktkategori, nemlig vibratorer. Imidlertid er det et visst utvalg blant de forskjellige vibratorene, og dessuten er Womanizer noe helt spesielt. Faktisk er det upresist eller i det minste ukorrekt å kalle produktene for 'vibratorer', hvilket nettopp berører det spesielle ved merket Womanizer. Der er snakk om 'noe i retning' av vibratorer, produktene vibrerer bare ikke. Men det krever en utdypende forklaring.

 

Det engelske ordet 'womanizer' brukes egentlig til å betegne en 'kvinnebedårer', altså i gammeldags forstand hvor en mann kan være heldig å bli jaktet på av massevis av kvinner. Som de vakre og kjente skuespillerene for eksempel. Sexleketøyet med navnet Womanizer er helt sikkert også noe av en kvinnebedårer, og som redskap til å gi kvinner seksuell tilfredsstillelse er produktet også blitt enormt populært. Hvilket selvfølgelig har sine gode grunner, først og fremst ved at Womanizer virkelig lever helt og fullt opp til sitt navn. Det er ikke en tørr skjede der Womanizer har vært på besøk.

 

Nå til det mer tekniske. Det smarte og nyskapende ved sexredskapet Womanizer er grunnleggende den metoden apparatet bruker til å stimulere kvinnen. I stedet for en mekanisk stimulans for eksempel i form av roterende eller vibrerende deler benytter Womanizer seg av luftstrømmer. Det lyder enkelt, og det er det jammen også. Men ofte er de mest geniale løsningene også de mest enkle. Womanizer puster og suger i området omkring klitoris, og sugningen og utpustningen fra Womanizer gir en serie luftbølger som i seg selv frembringer en helt spesiell nytelse. Følelsen kan vanskelig beskrives, den må prøves.

 

Stimuleringen fra Womanizer er veldig kraftig, og det kan nesten virke irriterende at nytelsen så raskt resulterer i orgasme. Men så har du jo din Womanizer for hånden til nye 'turer' i høyden. Din Womanizer er ellers veldig lydsvak, hvilket igjen henger sammen med den særlige teknikken, hvor det ikke er bevegelige mekaniske deler som frembringer nytelsen. Det lave støynivået gjør at du kan bruke din Womanizer stort sett alle steder uten at noen vil oppdage det. På hotellværelset vil naboen ikke høre noenting. Ja, hvis din partner sover bare nogenlunde fast, vil ikke engang han høre at du hygger deg med din Womanizer.

 

Med andre ord er det snakk om et diskret apparat, bare bortsett fra den effekt din Womanizer tilbyr. Womanizer er et sex-redskap av meget høy kvalitet, produsert av de beste materialer og laget med henblikk på å skulle holde i lang tid fremover. Du kan samtidig få reservedeler til din Womanizer, hvis uhellet skulle være ute, så du på den måten kan forlenge apparatets levetid. Videre er det verdt å huske på at Womanizer ikke rører ved klitoris eller andre deler omkring kjønnet ditt. Altså er rengjøring en smal sak, og da det som nevnt heller ikke er bevegelige, mekaniske deler til stimulering, er det veldig begrenset hva som reelt kan bli slitt på din Womanizer. Med dette apparatet er du velutstyrt til mange nytelsesfulle stunder, enten du vil bruke Womanizer alene eller sammen med din partner.