Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU188
Pris
Merke

We Vibe

We-Vibe er et canadisk firma som har spesialisert seg i utviklingen av vibratorer på området for sexleketøy til voksne. Det særegne ved We-Vibe er blant annet at virksomheten i sitt sortiment tilbyr vibratorer til bruk for begge kjønn - samtidig. Altså vibratorer som kan anvendes av par som en del av det seksuelle samværet. Dette var utgangspunktet for virksomheten, og det er fortsatt denne originale idèen som tegner profilen av virksomheten We-Vibe. Navnet 'We-Vibe' spesifiserer jo dessuten fellesskapet i bruken av vibratoren: 'Vi vibrerer', kunne en oversettelse til norsk lyde.

Karakteristisk for We-Vibe er samtidig at det er en ingeniør som har startet opp foretaket. Ingeniøren Bruce Murison funderte over hvorfor massasjeapparater alltid var spesifikt produsert til kun én person, som regel til kvinner? Hvorfor ikke ha vibratorer som kan brukes av begge parter og gjerne i fellesskap? Murison gikk derfor i gang med selv å utvikle et slikt massasjeapparat, og det er denne oppfinnelse som har lagt grunnen for firmaet We-Vibe. Nå er firmaet vokst og sortimentet er utvidet, men det er stadig Murison og hans idèer om produktutvikling som driver firmaet.

We-Vibe anvender de beste redskaber

Slik arbeider We-Vibe ut fra et omfattende sett av verdier i produksjonen. We-Vibe anvender de beste redskaper i produksjonsapparatet, de beste teknikkene, de beste materialene. Målsetningen er alltid å heve standarden så det hele tiden er utvikling og forbedring i produksjonen. Det tilstrebes derfor også å gjøre produksjonen og produktene så miljøvennlige og skånsomme for miljøet som mulig. For We-Vibe er det god grunn til å lage bærekraftige produkter, også i området for sexleketøy.

We Vibe er sunne og sikre å bruke

I forlengelsen av dette ønsket om bærekraftig produksjon er det også virksomhetens målsetning å lage produkter som til enhver tid er sunne og sikre å bruke for kundene. We-Vibe samarbeider derfor med en rekke spesialister innenfor flere områder. Både ingeniører, leger, designere, kjemikere og flere andre eksperter tas med på råd i produktutviklingen, så man kan sikre seg, at både materialer og design gjør produktene behagelige og sikre å bruke. I vibratorene fra We-Vibe er det ingen usunne stoffer, og kundene kan være sikre på at alt er sjekket til minste detalj.

Til tross for suksessen hviler We-Vibe ikke på laurbærene. De har ellers vunnet mange priser allerede, men målsetningen deres er fortsatt å være i forkant av utviklingen og prøve å prege bransjen med nytenkning og innovasjon. Et profesjonelt lag av dedikerte oppfinnere og designere arbeider således seriøst med å finne nye måter å lage enda bedre produkter innenfor sexleketøy. Idèen med å lage en vibrator til felles bruk i parforholdet har vist seg å være særdeles bærekraftig.

Kanskje kan nye oppfinnelser røre litt i markedet og gi enda flere mennesker funksjonelle produkter for å intensivere nytelsen ved et avbalansert sexliv. Grunnlaget for produktutviklingen hos We-Vibe er nemlig dessuten at mennesker har bruk for et godt sexliv som en viktig del av tilværelsen. We-Vibe er i alle tilfeller med helt i front når det gjelder å skyve grensene for utvikling. Det blir spennende å se hva den neste idèen bringer. Marie Oddershede, sexolog