Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU169&GroupID=&PageNum=3
Pris
Merke

TENGA

TENGAs offisielle oppdrag er å fjerne tabuene rundt menns onani, og å sikre at menn har tilgang til det beste av det beste utstyret når de vil behage seg selv.

Dette oppdraget utføres av selskapet ved å produsere noen av verdens mest populære onani-produkter, spesielt de berømte TENGA-eggene, som er deres kommersielle flaggskip. De eggformede onanihylsene er holdbare, komfortable og selges i mange varianter, så du kan prøve det og finne den typen du får mest glede av. På Belugi anbefaler vi f.eks. Tenga Egg Wavy Single Masturbator eller Tenga Egg Lovers 6er Masturbator. Innsiden er designet med forskjellige mønstre og strukturer som masserer penis optimalt. Det supermyke materialet lar deg justere trykket for hånd og ordne det perfekt etter dine behov og ønsker. TENGA selv skriver at Eggene deres er til engangsbruk, men du kan enkelt bruke TENGA Egg 4-5 ganger hvis du er litt forsiktig når du rengjør dem med varmt vann.

TENGAs produkter ble laget med tanke på både estetikk og praktisk bruk, nettopp for å kompensere for den fullstendig misforståtte oppfatningen om at onani er vulgær og støtende. Produktene er enkle å rengjøre etter bruk, og er ofte plassbesparende og derfor enkle å bære i vesken, i bilen eller på ferie.

TENGA-selskapet er grunnlagt av en mann med en klar visjon, noe som gjenspeiles i fryktløshet som de bruker ny teknologi i sine produkter. Koichi Matsumoto ble opprinnelig utdannet mekaniker, og hadde en utmerket karriere innen reparasjon og salg av veteranbiler. Men han ønsket å bestemme selv om arbeidet sitt, og han var lidenskapelig opptatt av å skape noe nytt og spennende og se det vokse. Han forlot derfor sin utmerkede jobb, og i løpet av de neste tre årene levde han av sparepengene sine mens han eksperimenterte til de første TENGA-produktene.

Matsumoto var på randen av konkurs da han grunnla TENGA, men det tok ikke lang tid før han tumlet vellykket. TENGA solgte en million produktenheter det første året etter grunnleggelsen, og når du får en av varene i hånden - for å si det så - forstår du hvorfor!

I tillegg til de nå legendariske TENGA-eggene, bærer Belugi også noen av selskapets litt mer avanserte produkter. Air-Tech-serien av onani-kopper forbedrer gleden ved hjelp av forskjellige luftinntak og vakuumfunksjoner, slik at onani plutselig føles som en fantastisk våt blowjob, hvor den virkelig suges. Her kan vi f.eks. anbefaler TENGA Air Cushion eller TENGA U.S. Double Hole Cup Masturbator. I det store og hele er lufttrykk noe TENGA bruker i mange av produktene sine.

Flip Hole-serien kombinerer alle TENGAs hovedverdier. Tunnelen er utviklet på bakgrunn av mange års tester og tilbakemeldinger fra forbrukerne, og støpt i TENGAs unike blanding av medisinsk silikon og termoplastisk gummi - laget med en hemmelig formel. Flip Holes kan åpnes i midten og er derfor de enkleste onani-produktene i verden å rengjøre og vedlikeholde. Trykknapper på siden av leketøyet aktiverer sugefunksjonen, slik at det hele føles villere. Ikke spar deg selv opplevelsen av et TENGA-flipphull som er tilgjengelig i forskjellige farger og med forskjellige utforminger av sleiven.

For den designbevisste onanoren har TENGA laget 3D-serien, noen av de vakreste onani-ermene man kan tenke seg. Innsiden er nesten som en skulptur, og et spesielt stativ er inkludert for å plassere leketøyet på når det tørker etter rengjøring. Stativet er utstyrt med et gjennomsiktig lokk, slik at produktet ser mer ut som et kunstverk i et utstillingsvindu, enn et stykke sexleketøy. Materialet er igjen unikt, men noe fastere enn andre ermer. Som en ekstra positiv detalj er den kimavvisende. 3D-serien mottok en Red Dot Award - en ettertraktet internasjonal designpris - i 2012, som det første onani-leketøyet for menn noensinne.

Selvfølgelig er TENGAs produkter ikke eksklusivt for onani. En handjob fra partneren din, spesielt under dusjen, kan nå helt nye dimensjoner hvis du bruker et TENGA-produkt. Her kommer også TENGAs fokus på estetikk til sin rett, ettersom alt annet er likt, er det mer romantisk å legge til noe vakkert i spillet.