Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU164
Pris
Merke

Svenjoyment

Svenjoyment er tysk kvalitet for menn. Utviklet av menn for menn.

Svenjoyment har faktisk sin opprinnelse i Nord-Tyskland, hvor en rekke designere satte seg ned og tenkte på hva de gjerne ville kjøpt selv hvis de skulle kjøpe deilig, slem undertøy. Det var starten på Svenjoyment. Etter å ha designet en serie super lekre undertøy til menn, måtte de finne på et navn. Ryktene forteller, og selvfølgelig vet vi ikke om det er sant, men at navnet Svenjoyment ble oppfunnet av en praktikant. Praktikanten jobbet med prosjektet med opprettelsen av Svenjoyment og praktikanten het Sven. Sven foreslo for moro skyld, at den skulle bli oppkalt etter ham, og det var - derav navnet Svenjoyment.

Svenjoyment er veldig populært

Det er det mest populære merket innen sexy undertøy for menn, som vi kjenner på Belugi, og vi har derfor også valgt å ta med hjem en veldig stor del av sortimentet. Normalt vil vi ta med hele sortimentet hjem, men i tilfelle Svenjoyment, som har mer enn 100 forskjellige stiler for menn, har vi unntaksvis valgt å bare ta med den delen som vi synes passer det nordiske markedet.

Både for den heterofile og den homofile mannen

Svenjoyment er kjent for å ha modeller for menn i både heterofile og homofile segmenter. Modellene beveger seg fra et deilig servitørsett, der mannen vanligvis vil betjene kvinnen, til drakter for menn i vinyl, som vanligvis vil være for den homofile mannen.

Vi selger mye Svenjoyment på Belugi, og det er et merke hvor vi nesten aldri har klager. Det er fine klær for mannen, i virkelig god kvalitet og med mange deilige funksjoner. Med Svenjoyment vil du aldri gå galt i byen hvis du vil overraske partneren din med deilig og slem undertøy!

Belugi gir Svenjoyment våre beste anbefalinger!