Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU314
Satisfyer
Pris
Merke

Satisfyer

Satisfyer er utviklet og produsert av det tyske firma EIS. Det ble opprinnelig betraktet som en kopi av den kjente Womanizer, da Womanizer var revolusjonerende ved å anvende trykkbølger/pulserende stimulering av klitoris. Ryktet går om at Womanizer anla sak imot Satisfyer for å være et kopiprodukt. I skrivende stund er Satisfyer ikke blitt dømt og i dag bruker ganske mange produsenter trykkbølger/pulserende stimulering i en rekke av deres nye produkter.

Satisfyer er billigere enn Womanizer

Satisfyer var og er en langt billigere utgave av Womanizer og den tok straks verden med storm, da langt de fleste tester viste at Satisfyeren er helt på høyde med en Womanizer – men til en tredjedel av prisen! Og det er da heller ikke noen hemmelighet at Belugi anbefaler Satisfyeren fremfor en Womanizer, da du som kunde får et nesten identisk produkt. Hvis du er i tvil så vil vi anbefale deg å lese de forskjellige tester som fins både her på siden og på andre sider som tester sexleketøy.

Kjennetegn

Satisfyer er kjennetegnet ved å utvikle lekre produkter som nærmest ligner velværeprodukter og på ingen måte kan forbindes med en klassisk vibrator. Fine runde linjer, håndtak av hard ABS plast og lekker medisinsk silikon på de områdene som kommer i berøring med klitoris.

Sånn virker en Satisfyer

Og så virker Satisfyer med deilige pulserende trykkbølger som stimulerer klitoris på en helt spesiell måte. Faktisk gikk Satisfyer så langt i deres markedsføring at de tilbød orgasmegaranti ved kjøp av en Satisfyer. Riktig mange kvinner som har problemer med å oppnå orgasme, fikk plutselig orgasme. Og er du en av dem som har lett for å få orgasme, vil du oppleve orgasmer på rekordtid – så du kan jo strekke dem ut litt hvis du har lyst til det.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Fra starten ble Satisfyer Pro 2 den helt store hiten. Den er solgt i millioner av eksemplarer verden over og hos Belugi opplevde vi å gå tom for Satisfyer Pro 2 opp mot jul. Heldigvis stod vår faste leverandør klar med et nytt parti så julefreden eller julehyggen kunne senke seg over de nordiske hjem. Men også den prisbillige Satisfyer 1, det gode alternativet Satisfyer 2, Satisfyer Partner, Satisfyer Pro Penguin, Satisfyer WhaleSatisfyer Pro Deluxe, Satisfyer Wand-er, Satisfyer Sexy Secret, Satisfyer Men, Satisfyer Pro G-Spot, Satisfyer Vibes XXL og Satisfyer Curvy blir solgt i millioner av eksemplarer, da det er fantastiske produkter.

Vi kan derfor varmt anbefale Satisfyer til enhver kvinne som liker å få en klitoris-orgasme. Du vil oppleve en helt ny følelse når du oppnår orgasme – en følelse du helt sikkert ikke vil unnvære når du først har vært der.

Riktig god fornøyelse med din nye Satisfyer!