Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU140
Rocks Off
Pris
Merke

Rocks-Off

Firmaet Rocks-Off hører hjemme i England hvor de er størst på markedet for produksjon av sexleketøy. Rocks-Off startet for cirka ti år siden, og særlig i løpet av de siste år er firmaet blitt stadig mer kjent utenfor England. Det er først og fremst vibratorer fra Rocks-Off som er kommet til mange menneskers kjennskap, noe som blant annet skyldes at nettopp disse vibratorene har vunnet en del priser på grunn av den høye kvaliteten. Produktene fra Rocks-Off er produkter som VIRKER.

Uttrykket 'rocks off' anvendes i mange sammenhenger med flere betydninger. 'To get your rocks off' betyr grunnleggende å 'nyte det', å 'ha det gøy', å `kose seg`, og mer konkret: å 'få orgasme'. I disse sammenhengene anvendes ikke bindestrek, men firmaet fra England bruker bindestrek i navnet sitt nettopp for å spesifisere, at det er snakk om et navn. Firmaet legger i alle tilfeller opp til å nyte og ha det gøy med produktene deres, og det legges ikke skjul på at det særlig dreier seg om sexleker.

Rocks Off er blitt populære

En av grunnene til at Rocks-Off er blitt så populære, er som nevnt, at produkter deres virker glimrende. Det er alltid en fornøyelse når sexleketøyet fungerer etter hensikten og gjerne med full gass. Samtidig er det den riktig gode detalj ved produktene fra Rocks-Off, at de i tillegg er solide og veldig holdbare. Altså kan det ofte vise seg, at man har sexleketøy i lange tider når man investerer i varer fra Rocks-Off, og dette kvalitetsstempelet tiltaler naturligvis mange kunder.

Med hovedsete i England er Rocks-Off vokst til å nå ha produksjonsfasiliteter i flere europeiske land, salgskontorer flere steder, blant annet i USA, og man distribuerer sexleketøy av egen produksjon til en lang rekke land verden over. Generelt er produktene fra Rocks-Off velkjente, men særlig enkelte produkter har bidratt til den store suksessen. For eksempel har en bestemt type vibrator, den såkaldte RO-80mm bullet, solgt i over 5 millioner eksemplarer verden over. Det er faktisk ganske imponerende at et enkelt sexleketøy er blitt så populært blant så mange mennesker. Kvalitet selger godt.

I forbindelse med den høye kvaliteten på produktene fra Rocks-Off er det også viktig å nevne at det brukes gode materialer i produksjonen. Altså er silikon og andre råvarer testet og kontrollert veldig grundig, blant annet for å sikre at produktene alltid kan anvendes trygt og uten risiko for brukerens helse. Sexleketøy fra Rocks-Off er av en standard det både er sikkert og trygt å bruke. Samtidig virker det etter hensikten, og det holder i lange tider. Hva mer kan man ønske seg av sexleketøyet sitt?

Som følge av den høye kvaliteten har produktene fra Rocks-Off en spesielt god garanti, hvilket ytterligere bidrar til kundenes tillit til virksomheten. Innenfor begge hovedkategoriene av sexleketøy - til henholdsvis kvinner og menn er det i sortimentet massevis av gode produkter av veldig høy kvalitet med garanti for ytelse og levetid. Rocks-Off kan dessuten derfor forvente lojale kunder, fordi tilfredse kunder naturligvis vender tilbake for å kjøpe mer. Og det er som sagt nok å velge imellom hos Rocks-Off.