Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU309
pjur
Pris
Merke

Pjur 

Navnet er selvfølgelig en omskrivning av det engelske "ren", altså "ren" i betydningen "uten tilsetning". Dette er utgangspunktet for Pjurs virke på markedet for sexleker, at man markedsfører rene varer, produkter uten tilsetningsstoffer av noe slag. Altså en slags økologisk bølge i det store havet som består av glidemiddel og mye annet godt å bruke, for alle slags sexleker. Pjur har funnet sin nisje, og deres produkter har blitt svært populære på relativt kort tid. Man kan si at Pjur har funnet rett strategi til rett tid, noe som selvsagt er det all markedsføring i utgangspunktet handler om.

Pjur har således i sitt brede sortiment en mengde kremer til bruk for sexleker. Felles for alle kremene er at de er produsert av gode, naturlige råvarer. Her er ikke tilsatt hverken fargestoffer eller kunstige aromaer eller annet av den slags overflødig kjemi. Innenfor kategorien som dreier seg om såkalt 'delayspray', var Pjur det første firmaet som lanserte en krem uten tilsetning av lokalbedøvende stoffer som benzocain eller lidocain. Kremene fra Pjur er 'rene', uten tilsetningsstoffer.

Som man kan forestille seg har Pjur med dette konseptet vunnet en hel del fornemme priser. Særlig i de senere år er heder og ære kommet til Pjur, og de har mottatt anerkjennelse på rekke og rad for kremene deres som er av bemerkelsesverdig god kvalitet. Således har Pjur vunnet priser eksempelvis for deres seneste serie av glidekremer. Pjur fikk i 2020 en pris simpelten for å være 'Sex Lubricant Company of the Year'. På samme måte som Pjur vinner priser for å være best til å utvikle produkter til sex-smøring, kjører virksomheten som helhet videre som et velsmurt maskineri med full fart fremover.

Pjur har hovedkvarteret sitt i Luxembourg, men virksomheten startet i Tyskland, og samtlige produkter produseres i Tyskland og distribueres så til omkring 60 land verden over. For Pjur er det viktig å understreke at produksjonen er veldig nøye overvåket. Det er derfor essensielt at fremstillingen av alle produktene uten unntak foregår i Tyskland, der hele produksjonsprosessen kan kontrolleres strengt. Pjurs konsept hviler som sagt på selve idèen om renhet, og det er dermed aldeles nødvendig å sikre seg at det ikke er slinger i valsen hva angår ingredienser og produksjonsmåte. Pjur arbeider sådan etter flere regelsett som imøtekommer også forskjellige myndigheters krav til renhet i hudpleieprodukter.

Pjur er førende innenfor kremer til sexleker, men samtidig produserer virksomheten hudpleieprodukter generelt. Produktene kan inndeles i fem serier: Classic, Her, His, Med, Basic. Alle disse produktene henvender seg til voksne som er interessert i å passe på hud og slimhinner. Samtlige produkter er kjennetegnet av meget høy kvalitet, ikke minst i produksjonen ved bruk av rene, naturlige råvarer. Til disse fem seriene finnes serien Cult som supplement. Cult er produkter til vedlikehold av sexleketøy av gummi og latex. Dermed dekker Pjurs sortiment alle spekter av behovet for kremer og smøring i forbindelse med sexleketøy. Alt er rent og av meget høy kvalitet.