Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU313
Materials
Pris
Merke

Pipedream

Dette er en av de store aktørene i markedet for sexleketøy. Spesielt hjemme i USA er Pipedream blant de største og mest kjente. Deres suksess er i stor grad knyttet til et solid konsept der man satser på ekte produkter til rimelige priser. Så er vinklingen at man skal tilby noe enkelt, funksjonelt, uten mye oppstyr og uten å stramme prisskruen for mye. Dessuten skal man gjøre det på en ærlig og direkte måte, slik at man er i øyehøyde med sine kunder. Fair hele veien igjennom.

 

Denne holdningen er en svært sympatisk side av en storprodusent av sexleketøy. Pipedream er langt fra snobbete eller arrogante, tvert imot er man ned på jorden og kaller derfor ting ved navn som vanlige folk bruker. En fitte er en fitte, en rumpe er en rumpe, og så videre. Heldigvis klarer Pipedream å holde balansen så man heller ikke havner i den andre grøften, der det kan bli vulgært. Pipedream representerer en frisk og behagelig usnobbet tone i markedet. Det er sexinstrumenter av god kvalitet til rimelige priser i stort utvalg og her er noe for enhver smak.

 

Det vanlige og usnobbete styrkes kanskje også av det faktum at Pipedream startet som et veldig lite selskap som solgte røykeutstyr fra bakluken av en pickup! Navnet Pipedream kommer rett og slett av denne enkle grunn: Det begynte med å salg av piperensere, sigarettpapir og sånt, men etter hvert ble det flere og flere varer innen sexleketøy. Men navnet hang fast og i dag kjenner mange amerikanere Pipedream som noe helt annet enn piperensere. Men historien er ganske morsom og forteller noe om hvordan utviklingen av en virksomhet kan være ganske uforutsigbar.

 

I dag har Pipedream vokst enda mer til, som sagt, å være en av de største i USA når det gjelder sexleketøy. Mottoet er fortsatt: Gode produkter til rimelige priser! Ganske enkelt og greitt. Og faktisk er det ganske godt gjort at Pipedream over en periode på nå mer enn 40 år har klart å opprettholde denne jevne og greie holdningen i en bransje der det godt kan være ganske spisse albuer og tett konkurranse. På Pipedream skal man nok klare seg og fra sitt hovedkvarter i San Francisco fortsetter de gode produktene å treffe markedet i en jevn strøm. Det er virkelig imponerende.

 

Pipedream har skapt seg en solid posisjon i markedet, blant annet ved sin sympatiske holdning til å lage gode produkter til rimelige priser. Samtidig er Pipedream i forkant når det gjelder innovasjon i produktutviklingen. Pipedream var dermed i forkant av utviklingen av verktøy for bondage, da de i 2005 lanserte sin Fetish Fantasy Series, en serie som nå er den mest solgte på verdensmarkedet for bondage. Pipedream har også vunnet flere priser. Kort sagt: Pipedream har erfaring og ungdommelig friskhet til fortsatt å være oppfinnsomme. Med det sympatiske som uforandret grunnlag for sin virksomhet, både i USA og på verdensbasis.