Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU79
LELO
Pris
Merke

LELO

LELO er svensk, og det er full sving i produksjonen av avansert sexleketøy i Norges naboland. LELO er i løpet av cirka ti år vokst fra å være et lokalt svensk fenomen til nå å være kjent i mange land verden over. LELO er blitt kjent for sine gode produkter som særlig er kjennetegnet ved å være enkle, funksjonelle og med et fint design. I løpet av årene er sortimentet blitt løpende utvidet, og i dag er det mye å velge i. Her er sexlekektøy av god kvalitet innenfor flere sjangrer.

Folkene bak LELO er i utgangspunktet designere, som med et ønske om å fornye området for sexleketøy fra starten bestrebet seg på å være oppfinnere. Produktutvikling kan være så mange ting og ha mange former for fokus. I Stockholm begynte LELO med en nysgjerrighet og en interesse for å være nyskapende, som skulle vise seg å være fremoverlent. LELO har skapt seg en posisjon på markedet for sexutstyr, hvor deres egen innovative bestrebelse har banet vei. LELO er kjent for å være i forkant av utviklingen.

Nyt sexleketøy fra LELO?

For å kunne finne opp noe nytt må man naturligvis ha en god fornemmelse for hva kundene kan tenke seg. Hva har folk bruk for når det kommer nye sexleketøy? LELO har vært gode til å forutsi kundenes behov, og det har ikke manglet nye og spennende produkter gjennom årene. Ofte kan en liten dreining av et allerede velkjent produkt gi tilstrekkelig nyskaping, så produktet fremstår i nytt lys og til og med kanskje med nye anvendelsesområder for den fantasifulle bruker.

LELO er høy kvalitet

Den høye kvaliteten i produktene fra LELO kommer blant annet fra materialevalg. Alle varene er laget av gode materialer, som holder og sikrer produkter lang levetid. Dessuten er designet innrettet for å skape funksjonelle produkter, som skal tåle å bli brukt. Når det fremheves, at produktene fra LELO er enkle, har denne enkelhet derfor ikke noe å gjøre med enestående estetikk, snarere er det enkle et uttrykk for bestrebelsen etter å lage noe som ikke så lett kan gå i stykker.

Hos LELO sier de om seg selv, at de har bevart røttene sine og sjelen sin i Sverige. LELO har i dag salgskontorer på atskillige kontinenter, og virksomheten er vokst til å være en kjent internasjonal aktør når det gjelder sexleketøy. Men hos LELO fastholder man at suksessen skyldes den enkle personlige interesse i å være nyskapende på et felt som alltid er i bevegelse, hvor det alltid er plass til fantasi. Fantasien trives best for de svenske designere, når de arbeider med drivkraft i den svenske virkelighet. De innovative kvalitetsproduktene fortsetter med å vise seg på markedet fra LELOs verksted.