Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU69
Jimmy Jane
Pris
Merke

Jimmy Jane

For cirka 10 år siden startet virksomheten Jimmy Jane i USA opp produksjon av sexleketøy. Jimmy Jane er spesiell på flere måter når det gjelder deres plassering i sjiktet for erotisk utstyr. Jimmy Jane er spesiell blant annet fordi de satser veldig målrettet på luksus. De har for eksempel i deres sortiment en vibrator av 24k gull. Naturligvis er det også andre saker og til mer fornuftige priser, men siktemålet er kvalitet på et nivå som signaliserer luksus og livsstil i den høyere ende av skalaen.

 

Et annet kjennetegn ved Jimmy Jane er filosofien deres i forbindelse med utvikling av sexleketøy. Jimmy Jane har en velutviklet idè om at sex er en veldig viktig ting i ethvert menneskes liv, og at sexlivet derfor skal tas alvorlig. Dette betyr blant annet at sex er en sentral del av menneskers alminnelige sunnhetstilstand, og derfor kan man ikke bare overlate det seksuelle til tilfeldigheter og halvferdige løsninger. Det skal være orden på sakene, og det skal tenkes ordentlig gjennom når det skal jobbes fram mot en orgasme.

 

Derfor har Jimmy Jane som utgangspunkt for deres konsept samtidig den grunntanke at seksualiteten er forskjellig fra menneske til menneske. Vi er alle forskjellige, og vi har varierende ønsker og behov også i forhold til vår seksuelle praksis. Jimmy Jane forsøker derfor i produktutviklingen å produsere verktøy som gir brukerne mulighet for å eksperimentere, leke og tilpasse det enkelte redskap til den konkrete bruker. Altså fleksible løsninger med flere anvendelsesmuligheter.

 

Med drivkraft i produksjonsfasilitetene i San Francisco i USA forhandler Jimmy Jane kvalitetsproduktene sine via en rekke forhandlere verden over. Forhandlerne tilhører generelt den høyere enden av skalaen, og det er også karakteristisk, at Jimmy Janes produkter ofte opptrer og omtales i fasjonable utgivelser som Vogue, Esquire, Elle og så videre, og at en del kjente mennesker, som for eksempel modellen Kate Moss, åpent vedkjenner seg å benytte produkter fra Jimmy Jane. Det er kort sagt stil over Jimmy Jane.

 

Alt dette betyr på den annen side ikke at vi andre alminnelig dødelige ikke kan være med. Naturligvis kan vi det, og det er nok bredde i sortimentet til at vi kan velge temmelig fritt. Sikkert er det iallefall at alle produktene fra Jimmy Jane er av meget høy kvalitet, og hele veien gjennom er det jobbet med detaljene. For eksempel er det en typisk detalj, at Jimmy Janes bodylotion er 100% naturlig, ikke noen kunstige tilsetningsstoffer her. Alle produktene fra Jimmy Jane er gjennomkontrollert og produsert med sikkerhet, komfort og stabil funksjonalitet for øye. Hvert produkt er helt perfekt.

 

Derfor kan Jimmy Jane reklamere for den prisvinnende vibratoren deres og generelt referere til priser vunnet for innovativt design i mange sammenhenger. Jimmy Jane tilhører nok eliten innenfor produksjon av sexleketøy, og man kan forestille seg, at mange kjente personligheter med seksuell utstråling i overflod har vært og fortsatt er tiltrukket av nettopp Jimmy Janes sexutstyr. Her er noe for enhver smak, men her er særlig noe for den kresne bruker av sexleketøy. Når kun det beste er godt nok, skal det nok være Jimmy Jane.