Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU55
FUN FACTORY
Pris
Merke

Fun Factory

Tyskland kan som kjent produsere mange gode produkter av høy kvalitet innenfor nær sagt alle varegrupper. Dette gjelder også i dette tilfellet, hvor tyske Fun Factory er en av de helt store aktørene når det gjelder sexleketøy av god kvalitet, særlig produktene fremstilt i silikon. Fun Factory ligger i den nordtyske byen Bremen, men virksomheten distribuerer sine produkter til en lang rekke land verden over. Det er populære varer, firmaet har allerede et dusin år på baken og det går fortsatt fremover. Sortimentet hos Fun Factory er bredt, og det inkluderer blant annet penisringer i stort utvalg, dildoer, elskovskuler og vibratorer av mange slag. Det hele av fornem kvalitet og til en overkommelig pris.

Fun Factory har vunnet flere priser for deres produkter, så kvaliteten er anerkjent, og det er samtidig noe for enhver smak i det brede utvalget. Både menn og kvinner kan finne spennende saker hos Fun Factory. Det er nettopp en del av Fun Factory sitt kjennetegn, at det skal tilbys kvalitetsprodukter til alle kunder.

Faktisk startet Fun Factory ut fra den tanke at det var et tomrom i markedet når det kom til sexleketøy  av kvalitet, til kvinner. Dette var for gode tyve år siden. Grunnleggerene av Fun Factory besluttet å heve nivået på sexutstyr. Ikke minst sånn at også kvinner kunne kjøpe produkter av kvalitet og dessuten med en tiltalende og tiltrekkende dimensjon. Det skal være lekkert, og det skal virke.

Etter nå å ha være på banen i tyve år er tyske Fun Factory for så vidt kommet i mål for lengst, for deres produkter er som sagt blitt meget populære og verdsatte over store deler av kloden. Men Fun Factory har på ingen måte senket ambisjonsnivået, her hviler ingen på laurbærene. Produksjonen utvikles stadig, og det er god gang i utviklingen av nye produkter av kvalitet også i det 21. århundre.

Et annet typisk kjennetegn for Fun Factory er at deres produkter er meget solide og kraftige. Det er tysk kvalitet, som holder. Samtidig er mange av varene utstyrt med en ganske kraftig motor, så du kan være sikker på at din vibrator leverer de nødvendige muskler for å få deg helt opp i høy hastighet. Og apparatet går ikke tom når det er på det gøyeste. Fun Factory står for kvalitet og for stabile produkter med lang levetid og en vedvarende ytelse som er til å stole på. Fun Factory svikter deg ikke i dine hyggestunder.

En av grunnene til at Fun Factory heter det det gjør, er at virksomheten nettopp synes det var på tide å gjøre sex gøyere. Sex skal også være å ha det moro. Folkene bak Fun Factory syntes, for tyve år siden, at det var noe ensformig over produktene til sexleker. Derfor var beslutningen at man på Fun Factory ville endre designet på sexleketøyet, så det kom fest og farger inn i leken. Dette konseptet har vist seg å slå an i veldig stor grad, så vi nå er mange som kan nyte produktene fra Fun Factory.