Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU53
Fleshlight
Pris
Merke

FLESHLIGHT

Navnet Fleshlight utgjør et lite ordspill på engelsk. Fleshlight er nesten identisk med ordet `flashlight`, som bekjent skal oversettes til norske `lommelykt`. De grunnleggende produktene i merket Fleshlight er dermed diskret utformet som en lommelykt.  `Flesh` betyr jo `kjøtt`, så her har vi altså tydeligvis noe `kjøtt` som er formet som en lommelykt. Hvilket faktisk er en utmerket beskrivelse av grunnproduktene i merket Fleshlight. Ordet `light` er jo også enten `lys` eller `lett` på norsk, og det er også en fin tilføyelse til navnet, fordi vi setter fokus på produktet, og fordi det dreier seg om produkter av forholdsvis liten størrelse.

 

Fleshlight dreier seg særlig om sexleketøy rettet mot menn. Merket er meget populært og selger godt i mange land verden over. Populariteten skyldes selvfølgelig først og fremst at produktene er av god kvalitet, og samtidig at Fleshlight har truffet et punkt her, slik at mange har blitt interessert. Fleshlight er ganske enkelt en god idè, og gode idèer er gjerne velkomne, særlig når idèen fører til et kvalitetsprodukt med bred appell. Vi snakker her om en meget distingvert utført kunstig vagina, anus og munn. Din til fritt bruk.

 

For det første er produktene i Fleshlight utført i et spesielt fremstilt materiale, som er så tett på virkelig hud og kjøtt, at produsenten ganske enkelt har tatt patent på materialet. Det føles som ekte vare. Samtidig er de enkelte produktene laget så naturtro at det virkelig ligner på en ekte vagina, en virkelig rumpe, og en ekte munn. Altså skal det ikke engang særlig mye fantasi til her for å ha alt for hånden med henblikk på intense hyggestunder, alene eller med din partner.

 

Klart nok er Fleshlight i utgangspunktet tenkt til single menn. Men faktisk er Fleshlight også et fint leketøy til par, som ønsker å utvide med litt ekstra gøy under forspillet. Dessuten kan Fleshlight med stor fordel brukes til å trene utholdenhet, for så på lengre sikt å få lengre fornøyelse av seksuelt samvær. Fleshlight Vagina er utstyrt med vibrator, så det gis full valuta for pengene når det inviteres innenfor. Det er uten diskusjon blant de beste opplevelser på markedet når det gjelder stimulans til menn.

 

Det diskrete designet med form som en lommelykt er ganske smart, delvis fordi du kan ta med din Fleshlight i veska, uten at den vekker oppsikt på noen måte. Selv hvis din Fleshlight ligger fremme på nattbordet, vil ukyndige folk tenke, at det dreier seg om en alminnelig lommelykt. Det må tilføyes, at noen produkter i merket Fleshlight er noe større enn en normal lommelykt, men generelt vil du kunne ha din Fleshlight helt diskret til rådighet på ethvert sted.

 

Stimuleringen avhenger av produktet, så henholdsvis Fleshlight Vagina, Anal og Oral tilbyr noe forskjellig. Men sånn er det jo, og du kan forlyste deg med den ene Fleshlight etter den andre i en sann seksuell lykkerus. Produktene kan dessuten suppleres med ekstrautstyr for eksempel til oppvarming av vagina, eller til å sette fast din Fleshlight med sugekopp i dusjkabinettet, så du kan få skikkelig intens privat singlesex, når du tar en dusj.