Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU51
Fifty Shades of Grey
Pris
Merke

Fifty Shades of Grey

De fleste kjenner historien 'Fifty Shades of Grey' først i bokform og så på film. Personene Christian og Ana utforsker erotiske leker og den gjensidige pirringen. I kjølvannet av den store suksessen som både bøker og film har hatt, besluttet forfatteren bak bøkene å markedsføre erotisk leketøy med referanse til historien. Nå kan vi altså alle sammen kjøpe det rette sexleketøyet, så vi kan realisere drømmene våre og skape vellystige og deilige situasjoner med partneren vår. Det erotiske utstyret i merket 'Fifty Shades of Grey' er allerede ganske omfattende, men fokuserer naturligvis særlig på det lekende forholdet kjent fra bøker og film.

 

Forfatteren bak bøkene, E.L. James har uttalt at hun er veldig glad for å ha realisert idèen om å markedsføre konkrete sexlektøy, med drivkraft hentet fra fiksjonen i bøkene. Det er som å skape en ny og konkret virkelighet, når de forskjellige redskapene fra fiksjonen nå med ett fins tilgjengelig. På den positive siden hører dessuten med at produktene i merket 'Fifty Shades of Grey' henvender seg temmelig bredt. Det er dermed ikke bare verktøy til bondage som markedsføres her, også en hel del annet er å finne i sortimentet.

 

Rimelige priser på Fifty Shades of Grey

Likedan henvender 'Fifty Shades of Grey' seg til et ganske bredt publikum hva angår erfaringsgrunnlag. Dermed vil både nybegynnere og mer øvete elskere finne godsaker i merket 'Fifty Shades of Grey', i tillegg er det til generelt ganske rimelige priser. I sortimentet finnes først og fremst verktøy til lek og innenfor bondage. Verktøy som håndjern og masker er en selvfølge, mer her finnes også andre ting som for eksempel flere typer armbånd og dessuten øredobber til alminnelig bruk.

 

Produktene i sortimentet er alle av god kvalitet, ikke minst i forhold til prisen. Altså er det mulig å her gjøre gode kjøp når dere skal bevege dere inn i den pirrende verden av lekre sexleker. Håndjernene i 'Fifty Shades of Grey' er absolutt av god kvalitet, og de kan justeres så de passer til praktisk talt enhver bruker. Med sånne håndjern av metall er det straks skapt en atmosfære av alvorlig samvær. Vi tar dette seriøst fordi enhver lek skal tas alvorlig for å være gøy. Dermed også de frekke og inspirerende sexlekene med partneren din hvor dere sammen kan komme til nye og ukjente steder i erotikkens verden.

 

Bøker og film er lengst blitt en kjempesuksess. De mange millioner mennesker verden over som har nytt de fantasifulle lekene mellom Christian og Ana, vil utvilsomt også like disse spennende produktene i merket 'Fifty Shades of Grey'. Konseptet er forholdsvis nytt og sortimentet vil bli utvidet etterhvert. Men allerede nå er det gode og interessante ting å ønske seg, når de lekre hyrdestundene skal intensiveres til nytelsesfulle stunder med din partner. Massasjeolje og masker er i seg selv et glimrende sted å starte når nye erotiske leker skal påbegynnes. Kombinasjonen er alltid en klar hit. Når du intet kan se, føler du desto mer. Det er velkjent at våre sanser på den måten kompenserer så vi bruker noen sanser mer enn andre i forskjellige situasjoner.