Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU39
Pris
Merke

Dreamgirl

Denne amerikanske produsenten av erotisk pirrende undertøy er blant de absolutt førende i verden.

Navnet er velvalgt for oversatt til norsk er `drømmepiken` både mannens drøm om den seksuelt utfordrende kvinne, og samtidig er det kvinnens drøm om å være den seksuelt tiltrekkende kvinne, piken som kan vekke mannens begjær. Merket Dreamgirl klarer å virkeliggjøre drømmen for kvinnen såvel som for mannen. Dette er frekt undertøy av meget høy kvalitet på alle måter.

Det er langt fra alle produsenter av undertøy som kan skryte av et nivå som gir omfattende internasjonal anerkjennelse. Dreamgirl kan lett gjøre oppmerksom på sin overlegne status og posisjon på det store markedet. Blant en liten eksklusiv gruppe av førende produsenter av frekt undertøy plasserer Dreamgirl seg med selvfølgelighet i første rekke, delvis på grunn av den høye kvaliteten i utførelsen av undertøyet, delvis på grunn av den særlig velutviklete fornemmelse for det riktige design. Det er tingen hos Dreamgirl.

I virksomhetsstrategien snakker Dreamgirl om oppdraget sitt, som beskrives som et ønske om å designe mote som kan oppfylle menneskers drøm om `evig ungdom`. Kanskje det er å ta munnen litt for full, men sikkert er det at det frekke og distingverte undertøy fra Dreamgirl dytter enormt til driftene og drømmene hos både menn og kvinner. Enhver kvinne vil føle seg sexy når hun er iført undertøy fra Dreamgirl. Enhver mann med interesse for frekke kvinner vil sperre øynene opp ved synet av en Dreamgirl.

Dreamgirl produserer en svært omfattende kolleksjon av utfordrende og vakkert undertøy av aller beste kvalitet. Både i forhold til design, valg av materialer og i forhold til den tekniske utførelsen av undertøyet er det snakk om veldig høy kvalitet. Markedet er preget av stor konkurranse, og Dreamgirl er bestemt ikke alene, men Dreamgirl markerer seg med markant profil i forhold til de fleste andre konkurrenter. Undertøyet selges fra over 5.000 forhandlere i en lang rekke land verden over, i tillegg naturligvis i nettbutikker i et like betydelig omfang. Suksessen er dermed klar som dagen.

Undertøysdesignet fra Dreamgirl er karakterisert ved det lekende og lette, det frekke og det utfordrende, det litt slemme og det veldig sexy. Det pasjonerende og lekesyke kombineres med feminin tyngde og erfaring til en meget slagkraftig cocktail. Det lukter bestemt veldig syndig, men er det nå så slemt å ha lyst til det frekke, spør Dreamgirl retorisk. Kvinner vil gjerne begjæres av menn, menn vil gjerne lokkes av utfordrende kvinner. Dreamgirl setter støpselet i kontakten, skaper lys og lystne blikk.

Dreamgirl kan dessuten slå seg på brystet med å være i forkant av utviklingen innenfor frekt undertøy. Gjennom årene er den ene innovative kolleksjonen etter den andre blitt presentert, og mange andre produsenter har helt tydelig lært av Dreamgirl og de fantasifulle oppdagelsesreisene deres innenfor undertøy. Denne bemerkelsesverdige kombinasjon av oppfinnsomhet og samtidig fokus på meget høy kvalitet, har til sammen plassert Dreamgirl i en ønskeposisjon på markedet for undertøy. Bekledning som holder i lengden, undertøy som er til å stole på. Mens det fanger øyet med skinnende erotisk blikkfang.