Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9776&manufacturerid=MANU30
Pris
Merke

Colt

Det amerikanske firma Colt er leverandør av sexutstyr til homoseksuelle menn. 
 

Colt fører et bredt sortiment av tøy, sexleketøy, tilbehør av alle slag samt en lang rekke homsepornofilmer. Alt som kommer fra Colt er av meget høy kvalitet, det gjelder helt fra glidekremen til kalenderene deres. Colt er et firma med en del år på baken, helt tilbake i 1967 startet de med å markedsføre erotiske produkter utelukkende med, om og til menn. Firmaet har således erfaring, hvilket sees i deres meget profesjonelle stil og høye kvalitetsnivå. Det er så tett opptil perfeksjon vi kan komme. Et skudd fra den unge hingsten.

Det engelske ordet 'Colt' betyr flere ting og kan oversettes på flere måter. Colt er både en velkjent type revolver, et skytevåpen med styrke, presisjon og kvalitet som kjennetegn. Colt er også et uttrykk som kan oversettes til 'ung hingst' fra en litt eldre engelsk. Firmaet Colt har naturligvis som leverandør av erotiske produkter til homoseksuelle menn valgt navnet med omhu. Her legges an til både skudd og unge hingster i massevis, og samtidig som nevnt alltid med det grunnleggende kjennetegn: Meget høy kvalitet.

Derfor er det også spesielt for Colt at firmaet så målrettet og fullkomment ufravikelig sikter på den MEGET MASKULINE mann. Store muskler, hårete kroppet, skjeggete ansikter er helt dominerende for deres konsept. Selv ansiktsuttrykket hos modellene er stort sett alltid maskulint alvorlig. Presentasjonen av produktene fra Colt er styrt av 'tømmerhoggere og barske motorsyklister'. Colts slagord oversatt til dansk er da: 'Hvis det ser maskulint ut, er navnet COLT!'. Alle kan være med å leke.

Feminine gutter kan også være med, de skal også være velkomne, men kun på en snikkikk.  Kundegrunnlaget er derfor bredt, fordi alle homoseksuelle menn av og til kan føle seg tiltrukket av dette lekre univers, formodentlig også en hel del kvinner. Det er vakre menn som representerer Colt og viser firmaets produkter frem. Hele konseptet er lekkert, innbydende og inviterende.

Colt gir stolthet til sine kunder

Colt har med sin erfaring og sitt kompromissløse fokus på kvalitet skapt et unikt varemerke som oser av homoseksualitet av den mest maskuline variant. Amerikanske homser har ofte en nær tilhørighet til Colts produkter, ikke bare fordi produktene signaliserer 'kvalitetsbevisst forbruker', men nok også fordi varemerket Colt bringer en stolthet over å være homse med seg til brukeren av varen. Vi fører en bredt spekter av produkter fra Colt, og vi er også stolte over å ha disse kvalitetsproduktene i sortimentet.

Som Colt uttrykker det i deres markedsføring så er det neppe noen annen produsent av erotiske filmer og andre sex-produkter utelukkende henvendt til menn, som har prestert så høy kvalitet, i så lang tid og så konstant, som firmaet Colt har gjort det. Skal det være erotisk utstyr til homser, er navnet Colt, og det er nok å velge mellom i det omfattende sortimentet, alt fra underbukser, som lar rumpa være bar, til musematter med motiver av bare rumper. Mannerumper selvfølgelig, av aller beste kvalitet.