Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
18.november 2017

Ny partner på Belugi

digitaltrafik.dk skriver på hjemmesiden sin at de skaper digitale vinnere og at Belugi gjerne vil være en del av.

Samarbeidet, som så langt er avsluttet i en 12-måneders periode, har som mål å styrke www.belugi.no tilstedeværelse på de digitale mediene. Til å begynne med vil en nøkkelordanalyse bli gjennomført for å avdekke hvilke nøkkelord Belugi ønsker å rangere høyere på Google. Mik Oddershede fra Belugi uttaler

“Viktigheten av SEO kan ikke understrekes nok. Det er virkelig her det er penger å tjene på nettet. Hos Belugi har vi prøvd forskjellige SEO-byråer, men vi tror nå at vi har funnet den rette partneren. Sakene deres har overbevist oss om at de kan gjøre oss til digitale vinnere. Men det kommer til å ta tid - og det er vi enige om. Ingen quickfixes. Det har vi prøvd! ” Sier Oddershede.

Etter å ha fullført nøkkelordanalysen, bør digitaltrafik.dk begynne å korrigere tekniske SEO-feil på nettstedet og deretter begynne arbeidet med å lage innhold i forhold til nøkkelordene som vi belugi.no ønsker å rangere. Dette er selvfølgelig nøkkelord der det er en sammenheng mellom produktsortiment og mange søk. Det kan f.eks. være på ordet Bondage eller Sexleketøy, der Belugi for øyeblikket er rangert som nr. 3 men vil rangere nr. 1 på Google. www.digitaltrafik.dk har en stor oppgave foran seg, ettersom deres gratis foreløpige analyse har vist at det er mange tekniske SEO-feil på nettstedet som enkelt kan rettes, og delvis må de generere mer salg både organisk og betalt. Vi er veldig glade for å ha funnet vårt nye SEO-byrå og ser frem til samarbeidet.


Skrevet av:
CEO Mik S. Oddershede

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk