Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9760&groupid=GROUP73&new=True
Til ham
Pris
Merke

Sexleketøy til menn

Sexleketøy til menn er enda ikke like utbredt som sexleketøy til kvinner. Men salget av sexleketøy til menn har steget eksplosivt de siste 10 år. Det skyldes blant annet at det er merker som har spesialisert seg i mannlig sexleketøy. Produsentene Fleshlight© og Tenga© har utviklet en serie av masturbatorer som selges av sexbutikker og online sexleketøysbutikker verden over. 

Sexleketøy til en mann er hovedsakelig en eller annen form for sleeve, som man trekker over penis eller som man stikker sitt erigerte lem inn i. Men utover masturbatorer eller sleeves fins det selvfølgelig også penisringer, penispumper, analt sexleketøy og elskovsdukker.

Er sexleketøy til menn for alle?

Ja - alle menn kan anvende sexleketøy. Og det er ikke lengre tabubelagt på samme måte som sexleketøy til menn var for 10 år siden. Mannlig sexleketøy er enda ikke blitt allemannseie, men det er på vei. Hos Belugi snakker vi jevnlig med menn som spør om råd om sexleketøy til menn - og vi forteller naturligvis åpent og ærlig om hva som kan være deilig for den enkelte.

Sexleketøy til menn - kan det også brukes av kvinner eller til par?

Ja, noe av sexleketøyet til menn kan også enkelt anvendes av kvinner. F.eks. kan alt analt sexleketøy til menn, like så godt anvendes av kvinner. Forskellen på analt sexleketøy til menn og kvinner, er at analt sexleketøy til menn, er innrettet således at det enkelt skal treffe prostata. Men dette anale sexleketøyet kan gi like så mange anale orgasmer til kvinner som til menn.

Videre kan sexleketøy til menn lett inngå i parlek der sexleketøyet f.eks. inngår som en del av forspillet. Det er også mange par der mannen har oftere lyst på sex enn kvinnen og her kan paret velge å leke med mannens sexleketøy sammen, når kvinnen ikke har så veldig lyst. Det gir mannen en følelse av at hun har lyst på ham, men at hun kanskje har litt vanskelig med å bli tent nettopp den dagen.