Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9760&groupid=GROUP99
Større penis & penispumper
Pris
Merke

Større penis og Penispumper

En penis er et svulmelegeme og den samme penis kan derfor ha mange forskjellige størrelser alt etter omstendighetene. Selvfølgelig er du fra naturen utstyrt med en penis som har et minimum og et maksimum av størrelse. Noen kan bli ganske små for så å svulme opp til tidobbel størrelse når de er erigerte, mens andre kan være store i slapp tilstand, men så til gjengjeld ikke bli veldig mye større når de er erigerte.

Noen opplever at pikken alltid blir steinhard meget lett og raskt, mens andre peniser kan være litt mer omstendelige.

Uansett hvilken type penis du har så kan det være gøy og deilig å oppleve hvor stor og hard din penis kan bli, og det kan du prøve med våre produkter til større penis og penispumper. Det kan det være en deilig følelse å utsette din penis for et vakuum som giv en større penis i en begrenset periode, og så kan det også være en ny opplevelse for din partner.

Hvis du ønsker en mer permanent forstørrelse av din penis kan du benytte en Penisforlenger i stedet. Det er en lengre prosess, men mange menn har hatt stor glede av resultatet. Belugi er offisiell nordisk forhandler av Male Edge™ og Jes Extender™, der begge har dokumentert effekt innenfor feltet permanent større penis. De gir dessuten garanti for permanent større penis - både i lengde og tykkelse.

Hvis du bare vil gi din partner en annerledes følelse når dere har sex kan du ganske enkelt bruke en penis sleeve, som er et bløtt hylster som gjør den utvendige størrelsen på penis større. Disse fås i mange forskjellige varianter som kan gi din partner en helt ny følelse. Noen modeller har også en innerside som kan gi mannen en ny og annerledes opplevelse.

Hvilket merke innenfor større penis skal jeg velge?

Hos Belugi har vi valgt å selge et stort utvalg af produkter innenfor merkene Bathmate©, Pump Worx©, Fantasy X-tension©, Colt© og Metal Worx©.

Større penis til onani og sex eller permanent større penis

Man kan generelt dele produkter til større penis opp i to kategorier. Større penis til onani og sex og permanent større penis.

Større penis onani

Større penis til onani og sex er produkter innenfor penispumper. Penispumper skaper et vakuum som får penis til å vokse. Det blir pumpet mer blod ut i penis og dette gir en større penis. Du kan se vårt store utvalg av penispumper her.

Større penis sex

Penisovertrekk kan enten være et deilig overtrekk til å onanere med, så din penis føles større, og det kan være en overtrekk der din penis så og si stikkes inn i en annen penis og du deretter har sex med din partner. Din partner vil kunne kjenne din større penis når du penetrerer vedkommende. Du kan se vårt store utvalg av penisovertræk her.

Permanent større penis

Hvis du ønsker en permanent større penis skal du velge et produkt fra Male Edge™ og Jes Extender™, De gir en 200% garanti for at du får en større penis, hvis du bruker produktet som beskrevet i deres brukermanual (på dansk).

Prøv et av våre produkter til større penis - spesielt hvis du føler at din penis er for liten. Det kan det gjøres noe med.

Se også artikkel om emnet fra sexolog Marie Oddershede - Er din penis for liten?