Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9760&groupid=GROUP97
Sexleketøy til onani
Pris
Merke

Sexleketøy til onani

Sexleketøy for menn som liker å onanere kan være mange forskjellige typer av onaniprodukter. Når onanerer du? Er det noe du ser frem til, som en god omgang egenpleie, når du er alene og tenker at det kan inngå sexleketøy spesielt til menn? Eller varmer du opp med sexleketøy til onani når du gjør deg klar til en frekk kveld med din partner? Kan det kanskje være din partner som bruker sexleketøy til onani og onanerer på deg, som ledd i deres forspill, eller deg som bruker sexleketøy til onani, mens din partner ser på deg? Eller er det din partner som bare gjerne vil kjæle med deg med onani sexleketøy, uten selv å skulle ha noe tilbake? Mulighetene med sexleketøy for menn er ganske mange og det er ikke tabubelagt som for 10 år siden. Sexleketøy for menn er i dag nesten like så akseptert som sexleketøy til kvinner.

Onani med sexleketøy

Solo-onani med sexleketøy er en ganske god måte å lære din egen kropp å kjenne. Så selv om sex med en partner er helt fantastisk så kan onaniopplevelser med forskjellig sexleketøy til onani, også gi en masse nytelse og velvære. Og gjøre deg til en bedre elsker når du er sammen med en partner.

Belugis onaniprodukter kan benyttes på alle mulige måter, og er absolutt ikke nødvendigvis kun til solo-bruk med sexleketøy til onani. Hos Belugi har vi ganske mange forskjellige onaniartikler som kan brukes på forskjellige måter, og som gir forskjellige opplevelser. Vi kan varmt anbefale deg å prøve noe forskjellig sexlegetøj til onani, da de alle sammen kan gi deg nye og spennende opplevelser, og få dine orgasmer til å nå nye høyder. Prøv en Blow-job simulator, sex med en pornomodell, Fleshlight©, hylster/sleeve til onani, en pocket pussy, realistisk onani eller kjøp et onanisett.

Gokkeegg

Hos Belugi finner du også de fantastiske gokkeegg fra Tenga©. De er billige og fantastiske til onani. De ligner egg og inneholder et lekkert sleeve, som du ruller ned over ditt erigerte lem. Deretter onanerer du normalt med sleevet uten på din penis. Vi garanterer for at du oppnår en fantasktisk orgasme.

Gå på oppdagelse på Belugi, og la deg inspirere og friste. Vi har utelukkende onani-kvalitetsprodukter til alle behov.