Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9760&groupid=GROUP75
Anal sexleketøy
Pris
Merke

Anal sexleketøy til ham

Hvis sexlivet skal utforskes med en ny dimensjon er det ganske deilig å ha analsex. Og som mann har du din prostata, som ved stimulering kan gi deg en helt ny og annerledes orgasmeopplevelse.

Hvis du er nybegynner krever ringmuskelen omkring anus litt kjærlig forarbeide i langsomt tempo for at det skal blir en god og deilig opplevelse. Til det formålet har vi leketøy i alle mulige avskygninger. Leketøyet kan brukes til å trene med, pirre med, onanere med, men kan også være ’den tredje part’, når du og din partner har sex.

En buttplug som sitter i og pirrer anus, mens du også blir stimulert på din penis gjør den seksuelle opplevelsen større, da enda et ganske erogent område på kroppen blir stimulert.

En vibrator kan få musklene til at slappe helt av og gi en vidunderlig følelse. Det er utviklet særlige anusvibratorer, som har en knekk ytterst for at den lett kan nå prostata. Analvibratorer har typisk en bunn i form av en kule, en stor ring eller lignende, for at vibratoren ikke skal kunne forsvinne opp i kroppen. Vi anbefaler at du fortrinnsvis bruker disse.

Anal sexleketøy til ham - hva skal jeg velge?

Anal sexleketøy er en jungel for mange menn. Men heldigvis, vil vi si hos Belugi. For det betyr at du har ganske mange muligheter for å bli stimulert analt. Vårt utvalg i anal sexleketøy omfatter anal perler, anal dildo, anal vibrator, butt plug, douche og anale træningssæt. Det betyr at du har en hel verden av muligheter for å bli stimulert analt. Enten bare omkring anus, hvor der sitter mere enn 1000 erogene soner, men især inne i anus, hvor det sitter ca. 4000 erogene soner på en mann!

Anal sexleketøy - hva anbefaler Belugi?

Hos Belugi har vi valgt ut en rekke av verdens beste produsenter av anal sexleketøy. Det betyr at du kan finne en masse prisvinnende sexleketøy og anal sexleketøy av en meget høy kvalitet. Vi vil særlig anbefale at du kikker på anal sexleketøy fra følgende produsenter: Anal Fantasy Collection, Colt, Ouch!, Fun Factory, Fetish Fantasy Extreme og Alive. Men du finner også mange andre produsenter som produserer anal sexleketøy til ham i meget høy kvalitet.

Anal sexleketøy - hva skal jeg huske?

Det er først og fremst viktig å varme godt opp. Å pirre anus så du føler deg klar. Dessuten at det viktig å bruke rikelig med glidekrem. Vi anbefaler en vannbasert glidekrem til anal lek med sexleketøy - og det kan nesten ikke understrekes nok, at det skal brukes rikelig med glidekrem!

Hvis du er nybegynner og helt på bar bakke, kan du lese vår guide: ’Analsex for begyndere’. Det er gode tips og tricks å hente.

God fornøyelse med ditt anale sexleketøy!