Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP5&bestseller=True
Vibratorer
Pris
Merke

Vibrator

Hva er en vibrator?

En vibrator er et stykke sexleketøy som har det formålet å tilfredsstille en kvinne (eller mann), som oftest ved å gi henne orgasme. En vibrator er utformet så den stimulerer kvinnens klitoris eller stimulerer inni kvinnens skjede eller i anus. I kvinnens skjede kan en vibrator stimulere G-punktet, men også en lang rekke andre erogene soner som befinner seg rundt omkring i kvinnens skjede, og som kan gi henne orgasme. En vibrator er normalt mellom 15 og 30 cm lang og har en diameter på mellom 3 - 6 cm. Men som du vil erfare her på siden, fins det et utall former som dekker ulike kvinners behov for nettopp deres optimale måte å bli stimulert på.

Vibrator - Nordens største utvalg av vibratorer

Hos Belugi finner du Nordens største utvalg av vibratorer. Vi har nettopp den vibratoren du søker av klitoris-vibrator, g-punktvibrator, luksusvibrator, rabbit vibrator, realistisk vibrator, multivibrator, magic wand massagers, vanntett vibrator, kuler & egg, finger-vibrator, anal-vibrator eller vibrator-sett.

Vibrator - Hvilket merke skal jeg velge?

Hos Belugi finner du dessuten alle de kjente merkene av vibratorer. LELO, We-Vibe, Satisfyer, Womanizer, Jimmy Jane, FUN FACTORY, Adrien Lastic, Rocks-Off og mange flere. Innenfor alle disse merkene har vi dessuten nesten alle modeller og vi tar alltid alle de nyeste modellene innenfor vibratorer hjem til deg. Det er umulig å si hvilket merke du bør velge. Hvis du er helt ny skal du kikke på de forskjellige formene og tenke på om det ligner en form som kan tilfredsstille nettopp deg.

De fleste kvinner har et eller to favorittmerke av vibratorer og du finner kun dine favoritter ved å prøve deg litt frem blant de mange vibratormodellene.

Vibrator til onani eller til parlek?

En vibrator kan både anvendes alene til stimulering og onani, men også sammen med din partner. Hvis du er sammen med en partner kan vibratoren anvendes til forspill eller til gjensidig onani. Det er ganske så frekt å se en kvinne leke med en vibrator, og det er meget frekt for kvinnen å se sin partner bli enormt opphisset. Til alenelek kan en vibrator være helt fantastisk - den kan så lenge du har lyst og du kan få alle de orgasmene du har lyst til!

Vibrator til alle?

Ja, alle kvinner (og menn) kan bruke en vibrator. Hos Belugi er alle våre vibratorer ftalatfrie, og avgir ingen skadelige stoffer. Så du kan bruke vibratoren din helt uten bekymringer.

Vibrator - hva skal jeg huske?

Vi anbefaler alltid at du bruker vannbasert glidekrem sammen med din vibrator. Dessuten anbefaler vi at du bruker et rengjøringsmiddel til å rengjøre vibratoren før og etter bruk. Med et rengjøringsmiddel til sexleketøy er du sikker på at ditt sexleketøy er helt rent, når du skal bruke det. Hvis vibratoren din bruker batterier vil vi anbefale at du kjøper ekstra batterier. Eventuelt medfølgende batterier kan ofte være av dårlig kvalitet og det er kjedelig å gå i stå midt i alt det gøye. Men du kan også velge en vibrator som er oppladbar, som du vanligvis bare skal lade opp med et USB-kontakt.

Riktig god fornøyelse med vibatoren din!
 

Tags: Vibrator. Vibratorer. Vibrator til henne.