Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP110
Realistiske vibratorer
Pris
Merke

Realistisk vibrator

Realistisk vibrator - Hva er det?

En realistisk vibrator er en vibrator som ligner en penis, og de beste realistiske vibratorene føles også som en stiv penis. En realistisk vibrator fås eventuelt med en fjernbetjening, så du eller en annen kan styre din realistiske vibrator uten berøring. En realistisk vibrator minner i stor grad om en realistisk dildo, bortsett fra at det er en innebygget vibrator som får den realistiske vibratoren til å vibrere.

Realistisk vibrator - Hvordan brukes den?

Hvis du liker best at vibratoren din ligner og føles som en ekte penis, så har vi hos Belugi mange forskjellige realistiske vibratorer. Det er forskjellige størrelser og fasonger på en realistisk vibrator, og noen av dem har noen ekstra funksjoner som du ikke finner på en ekte penis, men som krydrer den realistiske vibrator med ’et lite ekstra’. Dessuten fås realistiske vibratorer med sprøytefunksjon så den blir så naturtro som mulig.

En realistisk vibrator brukes ved at du slår den på med den styrke som du mener vil føles god. Så smører du vibratoren inn i litt vannbasert glidekrem og så føres den ganske enkelt inn i skjeden. Innføringen i skjeden kan skje langsomt eller raskt - du kan selv kjenne hva som føles behagelig.  Du kan også leke med klitoris med den realistiske vibratoren før innføringen i skjeden.

Når den realistiske vibratoren befinner seg i skejden føres den frem og tilbake, akkurat som hvis det var en mann som elsket med deg. Du bestemmer helt selv tempoet og hvordan du best liker å bli stimulert. Frem og tilbake. I sirkel. Langsomt. Raskt. Prøv deg frem - man blir glad av å leke med seg selv.

Realistisk vibrator - Hvordan kan den anvendes?

En realistisk vibrator kan anvendes vaginalt, analt og oralt. Den kan også anvendes til å massere deg selv forskjellige steder på kroppen - f.eks. på brystene.

Realistisk vibrator - Hvilken skal jeg velge?

Realistiske vibratorer kommer i alle størrelser, fra 15 - 35 cm., med og uten baller, med sugekopp i bunnen (til montering på vegg, f.eks. i dusjen), med fjernbetjening og med sprøytefunktion. Du skal tenke gjennom det du tror er deilig for deg og ta en kikk på vårt store utvalg. Våre absolutt mest solgte realistiske vibratorer er Real Rock© og King Cock©. Begge merkene er av meget høy kvalitet både hva angår den realistiske følelse og holdbarhet. Med Real Rock© og King Cock© går du bestemt ikke forgjeves og du vil oppleve mange timers nytelse med disse produktene. Dessuten har vi en lang rekke realistiske vibratorer fra andre merker som også utmerker seg med en meget høy kvalitet. La deg inspirere av det store utvalget og velg den realistiske vibratoren som du kunne tenke deg å leke med.

Realistisk vibrator for alle?

Ja, alle kvinner (og menn) kan bruke en realistisk vibrator. Velg en størrelse som passer til deg og la deg forføre igjen og igjen.

Realistisk vibrator - Hva skal jeg huske?

Først og fremst skal du huske på en vannbasert glidekrem. Du må under ingen omstendigheter bruke en silikonbasert glidekrem til våre realistiske vibratorer, da den kan ødelegge overflaten på din realistiske vibrator. Dessuten vil vi anbefale at du sørger for å ha ekstra batterier liggende - så du ikke går i stå midt i alt det gøye.

Riktig god fornøyelse med din realistiske vibrator.