Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP74
Rabbit vibratorer
Pris
Merke

Rabbit vibratorer - den ultimate orgasmemaskin

Hva er en rabbit vibrator?

En rabbitvibrator er en multivibrator, som stimulerer skjeden og klitoris på samme tid. Navnet kommer av vibratorens opprinnelige utforming, hvor den lille delen, som stimulerer klitoris, var utformet som et kaninhode. Her kunne ørene omslutte klitoris. Fasongen er ytterst effektiv da klitoris har stor fornøyelse av de to ’ørene’. Mange modeller ligner derfor stadig en kanin, og mange andre vibratortyper er designet med den samme fasong, av samme grund.

Rabbit vibrator blir kjent i Sex in the City

Vibratortypen ble kjent da den ble brukt av Charlotte i tv-serien Sex and the City. Charlotte var så begeistret for vibratoren, at hun avlyste alle avtaler med sine veninner i en lang periode for å være sammen med sin nye venn - My new best friend, som hun kalte sin rabbit vibrator. Vibratoren i serien, har det karakteristiske kaninhodet til klitoris, og en dildo-del med roterende perler som kan ses gjennom det gjennomsiktige materialet. Se et eksempel på en av Charlottes rabbitvibratorer her: Genopladelig Butterfly

Noen modeller har en roterende eller vippende spiss som også stimulerer g-punktet og den øverste del av skjeden. En rabbitvibrator er ikke laget for at skulle simulere følelsen av å være sammen med en mann. Den er designet til at skulle kunne gi en kvinne den ultimate stimulering på mange erogene områder samtidig, så orgasmer blir lette å oppnå.

Rabbit vibrator - Hvilken modell skal jeg velge?

Hos Belugi har vi Nordens største utvalg i rabbit vibratorer i riktig mange forskjellige prisklasser. I mange modeller av en rabbit vibrator, er det mer enn en motor, slik at de forskjellige stimuleringene kan justeres separat. En slik rabbit vibrator er helt optimal, hvis du helst vil arbeide med alle dine forskjellige orgasmer, og utforske alt det din kropp kan gi deg av forskjellige fornemmelser. Når du selv kan styre de forskjellige enhetene separat på din rabbit vibrator, kan du også bygge opplevelsen langsomt opp ved å varme opp med en enkelt funksjon og bygge på med flere stimuli efterhvert som du blir mer og mer tent.

Det er deg selv som kjenner din egen kropp best, og vet hvor du er mest følsom. Sett deg inn i hvordan hver enkelt modell stimulerer, og velg den rabbit vibrator som du tror du vil få mest glede av. Av og til kan det også gi overraskende nye opplevelser å prøve noe man ikke umiddelbart tror føles godt. Det kan derfor også være en god idé å spørre andre til råds.

Uansett hvilken modell du velger så er rabbit vibratorer også kjent som ’orgasmemaskiner’, fordi de alle stimulerer mange steder samtidig.

Rabbit vibrator - Hva skal jeg huske?

Husk først og fremst å bruke rikelig med vannbasert glidekrem. Det gjør opplevelsen meget bedre. Du kan også tilføre en erotisk orgasmegele, f.eks. Durex Orgasme Gel, der vil gjøre deg helt tullete av orgasmer. Hvis du velger en rabbit vibrator, som går på batterier så sørg for å ha ekstra batterier til rådighet. Det er så kjedelig å gå i stå midt i alt det gøye!

Riktig god fornøyelse med din rabbit vibrator!

 

Tags: Rabbit vibrator. Rabbitvibrator. Sex in the City vibrator. Kanin vibrator. Dobbelt vibrator.