Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP111
Magic Wand massagers
Pris
Merke

Wand Massager / Magic Wand massager - 100% Orgasmegaranti!

En Magic Wand ligner et helt vanlig massasjeapparat, og er også opprinnelig utviklet som et massasjeapparat til ømme muskler. Det er en Magic Wand Massager også fortrinnsvis til, da den er meget kraftig og også fås med varme. Men apparatet er også velegnet til å stimulere klitoris og skjedeåpningen. De kraftige vibrasjonene og forskjellige vibrasjonsmønstre gir noen helt fantastiske orgasmer.

Hva er en Magic Wand Massager?

En Magic Wand Massager er utformet med et grep (som en liten stang) der det er plassert et hode som kan vibrere. En Magic Wand Massager er normalt større enn en vibrator, men fås i alle størrelser. I hodet på en Magic Wand Massager er det innebygget en motor som får hodet til å vibrere. Denne motoren er som tidligere nevnt normalt meget kraftig og derfor har Magic Wand Massagers vunnet stor utbredelse.

Hvordan anvendes en Magic Wand Massager?

Man bruker selve hodet til å stimulere klitoris eller skjedeåpningen. En Magic Wand Massager kan naturligvis brukes på hele kroppen, til ømme muskler og massasje, men på dine intime områder er den spesielt velegnet, og gir noen fantastiske orgasmer.

Hvilken Magic Wand Massager skal jeg velge?

Hos Belugi har vi Nordens største utvalg av Magic Wand Massagers. Vi selger mange Nalone, Jimmy Jane, Vive og LELO, men det er også ganske mange andre merker å velge mellom. Alle kvinner bør ha minst en Magic Wand Massager, da det nok er det letteste og raskeste stykke sexleketøy å få orgasme med - det er nesten 100% orgasmegaranti! De kraftigste Magic Wand Massagers skal settes i stikkontakten og ellers fås de med batterier og er oppladbare via USB kabel til din pc.

Hva skal jeg huske med en Magic Wand Massager?

Vi vil anbefale, at du bruker en vannbasert glidekrem da det øker intensiteten av stimuleringen. Husk dessuten ekstra batterier hvis din Magic Wand Massager ikke skal settes i stikkontakten eller er oppladbar.

Der kan i tillegg kjøpes forskjellig tilbehør som kan monteres på toppen. F.eks. en topp med en mindre dildo, en knudrete topp eller noe helt annet, frihet…

Magic Wand fremstår ikke som et stykke sexleketøy, og kan derfor for eksempel ligge på nattbordet til massasje av ømme muskler, og kan også gis som en venninnegave – så kan hun jo selv finne ut hvordan hun vil bruke den.

God fornøyelse med din Magic Wand Massager!

 

Tags: Magic Wand Massager. Magicwand. Magicwandmassager. Wand.