Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP109
Luksusvibratorer
Pris
Merke

Luksusvibrator / Eksklusiv vibrator

Dildoer og vibratorer er etterhvert gått fra å være et penisformet stykke plastikk av tvilsom kvalitet til veldig deilige produkter, hvor det blir lagt stor vekt på den anatomiske utforming, lekre materialer og nye funksjoner. Alt sammen noe som gir mer og større nytelse for deg.

Flere av Belugi’s luksusvibratorer er prisvinnende, designmessige vidundere, og det er luksus man har lyst til å beundre og (nesten) ha stående på nipsehyllen. Kvaliteten på alle våre luksusvibratorer er tårnhøy, hvilket både kan merkes og ses. Enkelte luksusvibratorer blir fremstilt i flere utgaver, der noen er utsmykket med gull og diamanter, så de i enda større grad er små kunstgjenstander.

Hvis du har prøvet ut forskjellige vibratorer, og har funnet frem til en eller flere typer som passer godt til dine behov, så kan vi varmt anbefale at du anskaffer noen eksemplarer av riktig god kvalitet. Det gir en mer luksuriøs følelse, og så holder de lenge, så de kan gi deg ganske mange timers fantastisk luksus-nytelse.

Pris og kvalitet henger vanligvis sammen og når du kjøper en luksusvibrator må du forvente at den koster minimum kr. 500,- og oppover. Men kvaliteten følger også med og når vi sier luksusvibrator, så mener vi luksus!