Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP104
Kuler og egg
Pris
Merke

Remote vibratoregg, sexegg, sexkuler, ben wa balls, bekkenbunnskuler

Disse små vidunderne ser ikke ut til å være så mye, men er et fantastisk supplement til sexlivet og til bekkenbunnstrening.

Remote vibratoregg - hva er det?

Et remote vibratoregg kalles også for et sexegg eller sexkuler. Det består av et kulelignende egg som normalt er utført i medisinsk silikon. Dette egget plasseres inne i skjeden så det sitter godt fast og føles behagelig. Du kan eventuelt bruke litt vannbasert glidekrem til å føre inn egget i skjeden. I et vibratoregg sitter det en vibrator (derav navnet) som kan få egget til å vibrere.

Når egget er plassert i skjeden har du en liten fjernbetjening til rådighet. Denne fjernbetjeningen kan du velge å styre selv, eller du kan la din partner overta kontrollen. Hvis du selv vil leke med vibratoregget, kan du bruke det til forspill eller onani der du selv bestemmer tempoet. Men ganske mange bruker et vibratoregg til lek i det offentlige rom. Forestill deg at du går ut og spiser, og imens har din partner fjernbetjeningen. Når dere sitter og spiser kan han leke med deg samtidig. Et vibratoregg er nesten helt lydløst, så du skal bare være redd for om nabobordet kan se hvor deilig det er for deg! Eller hva med å gå ut og handle mens du blir stimulert? Prøve tøy? Undertøy? Ja - det er kun din fantasi som setter grenser for hvordan, hvor og når et vibratoregg kan brukes.

Et remote vibratoregg er såpass lett at det aldri faller ut av skjeden.

Bekkenbunnskuler - hva er det?

Bekkenbunnskuler kalles også ben-wa-balls og de brukes til å trene bekkenbunnen, f.eks. etter fødsel, på grunn av alder eller annet som gjør at dine bekkenbunnsmuskler trenger å bli strammet opp. Bekkenbunnskuler kan hjelpe mot inkontinens og gir mer lyst til sex generelt. Når du trener din bekkenbunn med bekkenbunnskuler kan du velge forskjellige størrelser. Jo tyngre bekkenbunnskuler du velger, jo mer strammer du din bekkenbunn - bekkenbunnen bruker flere muskler på å holde på bekkenbunnskulerne. Men når bekkenbunnen ikke "gidder" mer vil kulerne automatisk falle ut og derfor kan det være en god ide å starte med en lett bekkenbunnskule og deretter prøve deg frem. 

Remote vibratoregg for alle?

Ja, alle kan bruke et remote vibratoregg. Det er gøy alene og det er superfrekt sammen med en partner.

Bekkenbunnskuler for alle?

Både ja og nei. Normalt er det ikke nødvendig for unge piker å trene deres bekkenbunn. Det gjør de automatisk fra naturens side. Men når du når en hvis alder og spesielt når du har født barn vil trening av din bekkenbunn være et absolutt "must" hvis du vil unngå de problemene som følger med en slapp bekkenbunn.

Remote vibratoregg - Hva skal jeg velge?

Hos Belugi har vi riktig mange forskjellige remote vibratoregg. I alle størrelser, farger, former og prisklasser. Hvis det er første gang du (eller dere) skal kjøpe et remote vibratoregg vil vi anbefale at du f.eks. starter med Fifty Shades of Grey - Remote Control Egg, som er et deilig fjernstyrt egg. Rekkevidden er opp til 10 meter så dere kan bruke det overalt, og kvaliteten er helt på topp.

Når du først har prøvd et remote vibratoregg, og du føler deg komfortabel med det, kunne du vurdere det superlekre LELO Hula Beads, som er av aller høyeste kvalitet og vil gi deg/dere mange timers nytelse. Men det er en lang rekke andre remote vibratoregg å velge mellom, som alle sammen kan være det helt riktige for deg.

Noen utgaver har en viss rekkevidde,så de primært kan brukes hjemme eller når du og din partner er sammen i offentligheten. Men det er også kommet nye modeller på markedet som har en App-styrt fjernbetjening, som gjør at din partner kan slå på og av fra den andre siden av jorden. Denne muligheten gjør det til et fantastisk stykke leketøy, der dere kan leke selv om dere ikke er fysisk sammen.

Bekkenbunnskuler - hva skal jeg velge?

Hvis det er første gang du skal kjøpe bekkenbunnskuler vil vi anbefale at du kjøper et sett så du kan prøve deg litt frem med vekten. Du kan f.eks. velge de lekre Ben Wa Balls sett fra Shots. Er du vant til å bruke bekkenbunnskuler har du sikkert selv en ganske god ide om hvilken vekt og størrelse som passer til deg.

Remote vibratoregg og bekkenbunnskuler - Hva skal jeg huske?

Hvis du er helt ny på remote vibratoregg eller bekkenbunnskuler er det en god ide å bruke litt vannbasert glidekrem til å gjøre det meget lett å føre inn egget/kulene. Men når du har prøvd det et par ganger vil du oppdage at det er utrolig lett og du derfor ikke behøver en glidekrem til innføring. Til gjengjeld vil vi anbefale at du anvender et rengjøringsmiddel til rengjøring av produktet ditt. Det gir en skikkelig deilig følelse å vite at de er helt rene neste gang du har lyst til å bruke dem.

Riktig god fornøyelse med ditt remote vibratoregg eller dine bekkenbunnskuler.