Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP16
Klitoris vibratorer
Pris
Merke

Klitorisvibrator

Klitorisvibratorer brukes fortrinnsvis utenpå klitoris. Noen av klitorisvibratorene våre er utformet som en patron, og kalles derfor en ’bullet’, mens andre har alle mulige andre former. Noen har to små ører som plasseres på hver side av klitoris, mens andre har et lite hull som klitoris plasseres i.

Kos med deg selv, og la kroppens mest følsomme lille sted, bli tatt under kjærlig behandling, med vibrerende, sugende eller blåsende fornemmelser.

Hvordan virker en klitorisvibrator?

Der er 5 måter en klitorisvibrator kan virke på. De er alle forskjellige og gir forskjellige typer klitorisorgasmer. Men felles for dem alle er at de stimulerer klitoris.

Den første typen er den mest kjente, og er en vibrator som stimulerer direkte på klitoris. Det kan f.eks. være en bullet (en ganske liten vibrator som er formet som en patron) eller en annen liten vibrator som du masserer klitoris med mens klitorisvibratoren vibrerer. Et eksempel på en klitorisvibrator som stimulerer direkte på klitoris er Rocks-Off Ignition. Rocks-Off er for øvrig dem som har produsert verdens mest solgte vibrator, som er en bullet maken til Ignition.

Den annen type klitorisvibrator kalles også en rabbit vibrator.  Vibratoren føres inn i vagina og ca. midt på vibratoren sitter det en liten "tapp" som er designet til treffe og massere klitoris, mens du onanerer som normalt med vibratoren. I Sex in the City refererer Susan til denne type vibrator og kaller den My new best friend! Et godt eksempel på denne type klitorisvibrator er Svakom Lucas. Her kan du se at klitorisvibratoren sitter ca. midt på vibratoren og således er designet til å stimulere klitoris.

Den tredje type klitorisvibrator er den typen der det er to klitorisvibratorer ved siden av hverandre, og disse to vibratorene samles i bunnen av klitorisvibratoren. De to klitorisvibratorene plasseres på hver sin side av klitoris, og så masserer de klitoris fra begge sider. Et godt eksempel på denne type klitorisvibrator er en Jimmy Jane Form 2, som virkelig er en luksusvibtrator av klitorisvibratorer.

Den fjerde type klitorisvibrator er en forholdsvis ny type. Denne type vibrator holdes ovenpå din klitoris (uten berøring), og når du slår på vibratoren, vil den pulsere på klitoris. Denne typen klitorisvibrator er blitt ytterst populær de senere par år, og ganske mange kvinner sverger til denne type klitorisvibrator, da de opplever fantastiske orgasmer. De mest kjente er Womanizer, men vi anbefaler Satisfyer, da de er minst like gode og koster under halvparten av en Womanizer. Du kan se et eksempel på denne type klitorisvibrator her, Satisfyer Pro 2, der for øvrig ble "Sextoy of the Year".

Den femte type klitorisvibrator, er en type som ligger over vulva og således stimulere klitoris uten at du selv må gjøre noe. Denne klitorisvibratoren kalles en layon. Klitorisvibratoren er designet til kvinner som helst vil nyte forspill eller onani i lang tid - og ikke liker raske orgasmer. Et godt eksempel på en layon er Nalone Curve. Den er superdeilig og gir noen fantastiske lange orgasmer. 

Klitorisvibrator - hvilket merke skal jeg velge?

Hos Belugi har vi alle de kjente merkene av klitorisvibrator. Satisfyer. LELO. Womanizer. FUN FACTORY og mange flere. De fleste kvinner har et eller fleire favorittmerker klitorisvibratorer, men det tar litt tid å finne akkurat de produktene som passer til deg. Prøv deg litt frem - hvis du synes at en bestemt klitorisvibrator ser deilig ut, så prøv den. Den vil garantert også føles lekker, når du får den hjem og tar den i bruk.

Klitoris vibrator for alle?

Ja - alle kan bruke en klitorisvibrator. Uansett alder og seksuell orientering. Det er alltid fint å få stimulert klitoris, når den bare blir stimulert slik som du liker det.

Vibratorens lille størrelse, gør den let og diskret at medbringe i tasken, og selvom den fortrinsvist er udviklet til klitoris, kan den være en rigtig god ”all-round”-pirrer, som også kan bruges til at pirre dig og/eller din partner overalt på kroppen.

Klitorisvibrator - hva skal jeg huske?

Vi vil alltid anbefale at du kjøper en vannbasert glidekrem da det øker opplevelsen ved onani eller parlek med klitoris i sentrum.

Riktig god fornøyelse med din klitorisvibrator.

 

Tags: Klitorisvibrator. Klitoris vibrator. Vibrator til klitoris. Stimulering av klitoris. Klitorisstimulering. Klitoris stimulering