Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP108
G-punkt vibratorer
Pris
Merke

G-punktvibrator

Kvinnens skjede er en komplisert størrelse med mange `bortgjemte’ steder som er meget følsomme og erogene. G-punktet er et av dem. Det er stor forskjell på, fra kvinne til kvinne, hvor tilgjengelig G-punktet sitter. Noen opplever at det er lett å få orgasmer på G-punktet, mens andre kvinner aldri riktig har funnet det, og ikke har kjent den store G-punktsopplevelsen. Hverken alene eller sammen med en partner.

G-punktvibrator - Hva er det?

En G-punktsvibrator er utviklet til nettopp det å kunne nå ditt G-punkt i skjeden. Det er et utall modeller som kan stimulere på forskjellig vis, men felles for dem alle er at G-punktvibratorer har en liten knekk ytterst, som kan nå de bortgjemte stedene. Et ganske godt eksempel på en g-punkts vibrator er Fifty Shades of Grey - Darker - Desire Explodes G-punkt vibrator. Her kan du se den lille knekken i enden av G-punktvibratoren som nettopp skal treffe g-punktet ditt.

G-punktvibrator - Hva skal jeg velge?

Som med ganske mange andre vibratorer er det vanskelig å gi råd om. Hos Belugi finner du Nordens største utvalg av G-punktvibratorer. Se f.eks. våre LELO, Picobong, FUN FACTORY eller den litt billigere Crush. Du skal finne en som du synes ser riktig deilig ut og så prøve den. Hvis du synes at det ligner en G-punktvibrator som passer til deg, så er det en god sannsynlighet for at du har funnet den rette g-punktvibratoren.

G-punktvibrator til alle?

Ja, alle kan bruke en G-punktvibrator. Men det må sies at det er vanskeligere å få en g-punktorgasme enn en klitoris-orgasme. Det krever øvelse og det krever at du kjenner kroppen din og dens erogene soner. Men vi vil oppfordre deg til å leke deg frem til dine g-punktsorgasmer. Det er en helt annen orgasme enn en klitorisorgasme eller en analorgasme.

G-punkt vibrator - Hva skal jeg huske?

Du skal huske å bruke vannbasert glidekrem. Dessuten skal du huske å kjøpe ekstra batterier, hvis du velger en batteridrevet G-punktvibrator.

 

Tags: G-punkt vibrator. G punkt vibrator. Gpunktvibrator. Vibrator til g punkt. Vibrator til G punkt.