Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9758&groupid=GROUP14
Anal-vibratorer
Pris
Merke

Anal vibrator / Analvibrator

Hva er en analvibrator?

En analvibrator er en vibrator som er utformet spesielt til anal stimulering. Man kan ikke bare benytte en alminnelig stimulator til anal stimulering, da en anal vibrator er utformet på en bestemt måde.

Når du gjerne vil bruke vibratoren din til å stimulere anus, er det meget viktigt at den er utformet nettopp til dette formål. Analvibratorer er alltid utformet så de har en stor bunn som virker som 'stoppkloss', så vibratoren ikke kan forsvinne opp i anus. Endetarmen er meget lang, og har en meget effektiv muskulatur som arbeider helt selvstendig. Derfor er det mange eksempler på folk som har opplevd at en gjenstand uten 'stoppkloss' plutselig er forsvunnet så langt opp at den ikke har kunnet fiskes ut igjen. Et etterfølgende besøk på legevakten kan være ganske ubehagelig og kanskje også litt pinlig.

En analvibrator fås i ganske mange utforminger. Til menn har analvibratorer typisk en liten knekk ytterst så spissen kan stimulere prostata. Men det er faktisk mange kvinner som også opplever at det lille knekket føles deilig, fordi det trykker inn mot skjeden, og på den måten treffer noen stimulerende punkter. Så du skal ikke bry deg om vibratoren er til menn eller kvinner. Alle mennesker er forskjellig utformet og det er også meget forskellig hva som føles godt. 

En vibrator som er egnet til anal bruk kan også gjerne brukes i skjeden. Mange ganger vil vibratoren være markedsført til vaginalt bruk, så det er ikke alltid at den er kalt 'analvibrator', men du kan alltid se i beskrivelsen av produktet, om den også er egnet til anal bruk.

Anal vibratorer til alle?

Ja, alle kan bruke en analvibrator. Både kvinner og menn og i alle aldre og uansett seksuell orientering. Kvinner har alltid brukt anal stimulering, da analsex er ganske alminnelig. Og kvinner vet at anal stimulering kan være utrolig deilig, da man treffer baksiden av klitoris og dermed en av kvinnens mest erogene soner.

Men i de siste tiår har menn også fått øynene opp for at anal stimulering er helt fantastisk, da menn har et p-punkt. Når p-punktet (prostata kjertelen) blir stimulert, evt. sammen med penis, kan mannen oppnå noen helt fantastiske orgasmer. Orgasmer han aldri har opplevd før.

Som nybegynner er det en god idé å starte opp med en liten størrelse i glatt utforming, uten alt for mange riller og buler. Du kan med fordel starte med å bruke vibratoren utvendig, og la vibrasjonene hjelpe med å få muskulaturen til å slappe av innen du lirker vibratoren lenger opp. Husk å bruke rikelig med glidekrem - det gjør opplevelsen mye mer behagelig. 

Les også vår Guide til analsex for begynnere.

Hvilken anal vibrator vil Belugi anbefale?

Hos Belugi har vi et stort utvalg i analvibratorer. Vi synes spesielt at analvibratorer fra LELO, Fun Factory, Rocks-Off og We-Vibe er veldig lekre, men kikk deg omkring. Til syvende og sist er det du som må avgjøre om den analvibrator du kikker på ser deilig ut, og føles riktig for deg.

Anal vibrator - hva skal jeg huske?

Det er alltid en god ide å bruke glidekrem i forbindelse med sexleketøy og etterfølgende bruk av et antibakterielt rengjøringsmiddel. Men ved anale produkter er dette ekstra viktig, og hvis du har falt for de anale sexlekene, vil vi anbefale at du kjøper en stor tube vannbasert glidekrem. Du får helt sikkert bruk for den.

Riktig god fornøyelse med din analvibrator!