Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
24.august 2017

Er din penis for liten?

Er penis-størrelsen så viktig?

De fleste gutter starter allerede i barndommen med å kikke på de andre guttenes tissemenn, i for eksempel garderoben i gymmen. Og jeg tror også at de alle sammen har en forestilling om at det er best hvis den er stor.  Så for mange gutter starter størrelses-racet allerede der.
De med store tissemenn har fått litt ekstra selvtillit, mens dem som åpenlyst (i garderoben) har små tissemenn, ligger mange poeng bak på selvtillits-kontoen.

For jenter handlet det om brystene (i hvert fall da jeg var tenåring). Men da brystene ikke er avgjørende for hvor ’kvinnelig’ eller god i sengen man er, og de fleste supermodeller har små bryster, så tror jeg ikke at presset er fullt like stort for den flatbrystete jenta, som for gutten med cocktailpølsen.

Jeg har som sexolog snakket med mange modne menn, som forteller hvordan penisens fysikk har hatt alvorlige konsekvenser for deres egenverd, sexliv og parforhold, hele livet igjennom.
Jeg hadde en klient med store ereksjonsproblemer. Alene gikk det fint, men hver gang han stod naken foran en kvinne, uansett om det var et nytt bekjentskap eller en han hadde kjent lenge og var fortrolig med, så ville den slett ikke noen ting.
Vi hadde mange samtaler, og fant frem til at hans utilfredshed og skam over egen penis, stammet fra en opplevelse han hadde som ung og uerfaren i den seksuelle verden. Han var sammen med en pike som begynte å le da hun så penisen hans (som etter hans eget utsagn ikke var særlig stor). Resultatet ble at den ikke ble stiv, hvoretter hun ble irritert og kalte ham udugelig. Opplevelsen satt så dypt i ham, at han følte angst og utilstrekkelighet hver gang en lignende situasjon oppstod.
Og etter mange opplevelser av at hans penis var en ’dårlig’ en, som ikke kunne tilfredsstille noen, ble skammen bare større og større, hvilket kun gjorde ereksjonsproblemet enda verre…
 
Han selv mente at problemet handlet om at hans penis var for liten, ikke kunne bli stiv, og dermed ikke kunne tilfredsstille en kvinne... Men, det var jo slett ikke der problemet lå.
 

Har penisstørrelsen betydning for, om du er en god elsker?

Og her vil jeg rope er rungende NEEEEEEEI!!!
Å definere en god elsker er vanskelig, men man kan vel grunnleggende si, at en god elsker er en som kan gjøre partneren sin glad og tilfreds, både seksuelt og følelsesmessig.


Og hva er det så, som kan gjøre din partner glad og tilfreds?

Noen kvinner vil gerne stimuleres på en helt bestemt måte, for å kunne få orgasme. For andre kvinner er det ikke avgjørende med en orgasme, men mer intimiteten og deilige følelser og fornemmelser i kroppen. Kanskje har din penis ikke fasong eller størrelse til å kunne gjøre det akkurat slik som hun kunne tenke seg. Men, så kan den noen andre ting som hun kanskje ikke har kjent før.
 
En stor penis har den størrelsen den har, og noen ganger er det den helt riktige størrelsen. Men hva så når der oppstår situasjoner hvor den gjerne skulle ha vært litt mindre, hvilket den av gode grunner ikke kan bli?
 
En liten penis kan komme til, alle steder, og hvis det skulle være behov for mer volum, så er det flere løsninger på det.
 
En liten penis er en stor fordel ved oralsex. Den andre parten vil kunne omslutte den med munnen, helt ned til roten, uten å bli kvalt, og det vil være plass til at tungen og leppene kan gjøre det ganske så deilig for den.
 
En liten penis er en fordel ved analsex, da ringmuskelen ikke skal vides alt for mye ut for å få plass. Det er dermed større sannsynlighet for at opplevelsen blir god for begge parter.
 
Flere kjappiser.. Med en liten penis, er det ikke nødvendig med like mye oppvarming og smøring, før det er deilig for motparten. Så mannen med den lille penisen, vil generelt kunne nyte flere raske knull.
 
Støt på! En mann med en liten penis, kan nesten alltid få lov til å støte hardt, og helt inn, hvilket for mange menn er det rene paradis. Mannen med den store penis, vil derimot ofte oppleve å skulle passe på at det ikke gjør vondt for motparten. Og menn med veldig stor penis vil kanskje aldri oppleve å kunne støte hardt helt inn mens motparten er helt svimmel av nytelse.


Men hva så, når den bare ER liten, og ikke fyller nok til å nå de riktige stedene?

Ja, så er det flere muligheter for å supplere med noe som gjør. Det finnes forlengelser i silikon, som kan gjøre penis større, til nytelse for begge parter, og så finnes det jo også leketøy i alle utforminger og størrelser, som kan nå det meste, og brukes som supplement.
 
Les guiden: Leketøy som fyller litt mer...
 

Hvis din penis var en bil, hvilken ville det så være?

Hvis din penis ikke hører til de største, og du har svært ved å slippe unna følelsen av at den ikke er tilstrekkelig, og inderlig drømmer om at den skulle være større... Så prøv å snu hele greia litt på hodet, og tenk på den som en bil.
Forestill deg to flotte biler, som er veldig forskjellige, men som har hver deres fordeler og ulemper.
 

Den lille frekke

Porschen er liten og frekk. Den akselererer raskt, og er fantastisk på en varm sommerdag, hvor kalesjen kan slås ned. Den gir røde kinn og vind i håret. Hvis du skal ha den med inn til byen, kommer den lett rundt i alle de små gatene, og det skal ikke være veldig mye plass for at den kan parkeres. Der kan bare sitte to i, så du slipper også å ha svigermor eller ungene med.

Den er ikke så god, hvis det er kaldt og regner, hvis det er for mange høye veihumper, på grusveier, eller hvis du skal ha hele familien med.
Og til en lang kjøretur på motorveien, kan den også bli litt trang å sitte i. I en kollisjon med et større kjøretøy, vil den heller ikke være så gøy mer…
 

Den potente arbeider

WV’en er stor og romslig. Det er plass til det meste, og du kan til og med bygge den om til campingbil, så den kan brukes til lange reiser. Det er plass til hele familien, hunder, sykler og flyttelass. Du sitter høyt over veien, og har ganske godt overblikk over trafikken og landskapet du kjører forbi. Den sviver behagelig, har aircondition, og kan brukes både i kulde og snø, og i solskinnsvær. Interiøret er lekkert og funksjonelt. Det er koppholdere på de rette stedene, og det kan være ganske mye drivststoff på tanken, så du ikke trenger fylle på så ofte. Det er airbager alle steder, og du er større og sterkere enn de fleste andre på veien.
 
Meeen, den er et kjempeproblem å kjøre rundt i, i byens smale gater, og hver annen p-plass du endelig finner, kan den ikke komme inn på. Og så har den nok ikke så mye cool-ness som porschen.
Og du vil alltid bli spurt, om du ikke kan hjelpe med å flytte noe, kjøre fotballaget på leirtur, hente naboens unger også, når du likevel er ute og kjører…
 
Er der noen av disse bilene som er en 'dårlig' bil?
Nei vel :-)
 
Finnes det én bil, som har alle kvaliteter på en gang, og ingen ulemper?
Nei vel :-)
 
Så, vær glad for din penis, sånn som den er. Hvis den ikke hører til de største, så snakk åpent med din partner om, hvordan og i hvilke stillinger, den er best, og i hvilke situasjoner det kanskje må noe annet til.
Den beste penisen er en som er glad og har det godt sammen med sin eier.

 


Skrevet av:
Marie Oddershede

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk