Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
27.oktober 2019

Leketøy som fyller litt mer

Penisringer


En penisring kan være en meget effektiv liten sak, som kan gjøre en enorm forskjell.

Ringen plasseres så den klemmer lett omkring roten av penis. Når penis blir erigert, strømmer der blod ut i svamplegemet inne i penis. Når blodet forlater penis igjen, skjer det gjennom blodårer som ligger rett under huden. Ved å klemme lett om penisroten, forhindres blodet i å forsvinne fra den erigerte penisen, og den forblir erigert. Du vil høyst sannsynlig også oppleve at din penis blir større og hardere enn den pleier, da penisringen medvirker til at den vil være helt fylt med alt det blod den kan inneholde.

Det finnes utrolig mange modeller på markedet, og det kan være en utfordring å finne den helt riktige.
Hvis du ikke har erfaring med å bruke penisringer, bør du velge en variant, som er ganske fleksibel eller justerbar. Det kan godt ta et par forsøk å finne frem til en som fungerer godt for deg.
Mange modeller har ekstrafunksjoner. For eksempel en vibrator, som både kan stimulere deg og din partner samtidig. Noen har en litt større klitorisstimulator på, som gir ekstra nytelse for kvinnen, og noen har anordninger som kan stimulere pungen, anus eller perineum imens.


Så ut over å sørge for at penis forblir erigert, så kan en penisring med noen ekstra funksjoner, gjøre sexakten til en ny og annerledes opplevelse.

Nesten alle våre merker har penisringer i deres sortiment, men merket C-Ringz har spesialisert seg i å lage allverdens utgaver av det lille effektive redskapet.

 
 

Penispumpe

En penispumpe er en tube penis plasseres i, der det dannes et vakum, som tvinger blod ut i penis. Vakum’et gjør at det kan bli presset mer blod ut i penis, enn når den erigeres på normalt vis. Derfor vil du også oppleve at den blir større enn ellers.
Det kan være en god ide å montere en penisring umiddelbart etter, så blodet blir hvor det er.

Merket PumpWorx, har ganske mange forskjellige modeller å velge imellom. Hydromaxx er et veldig kjent og rost merke, som skal benyttes i badekaret, da vannet hjelper prosessen, og gjør det til en riktig behagelig opplevelse samtidig…

 

Sleeves

Har din penis ingen problemer med selve ereksjonen, men vil du bare gjerne at den skal fylle mer når du er sammen med din partner?

Et sleeve til å montere utenpå penis, er en lett og effektiv måte å gjøre det på. Noen sleeves er laget av helt bløt og ultra-fleksibel silikon, og har ofte litt struktur på yttersiden, som gir en spennende fornemmelse for din partner. Faktisk som et meget kraftig, ruglete kondom. Et sleeve kan rengjøres og brukes mange ganger.

En annen type sleeve, kan være litt hardere i materialet, og mer sitte som et nett rundt om penis, og på den måten, både holde penis erigert, og gi mer fylde og en annen fornemmelse for din partner.
Merket Extensions, har mange bud på forskjellige typer sleeves, av den litt mer faste type.

 

Extension med eller uten strap on.

Der finnes også flere extensions, som ganske enkelt er en naturtro silikonpenis, som er hul innvendig, så det er plass til en litt mindre penis inni. Hvis det er en mismatch mellom den fylde din penis har, og den fylde din partner gjerne vil ha, så kan dette være en riktig god løsning. Din partner vil føle seg godt fylt opp, og du vil også føle din penis som tett omsluttet.

Det finnes forskjellige modeller. Noen er laget så de kan sitte selv, mens andre har stropper, som kan monteres om livet, så extension-delen blir sittende, uansett hvor vilt elskoven utvikler seg.
Det er også varianter, som har en ekstra dildo montert, så det er mulig å stimulere din partner, både vaginalt og analt samtidig.
Merket Extensions, har mange forskjellige modeller å velge mellom.

 

Jess Extender

Søker du en mer permanent forstørrelse av penis, og er villig til å jobbe med saken over lang tid, er det også mulig.
En Jess Extender, er en anordning som skal monteres på penis, som utsetter den for et vedvarende strekk, så vevet tvinges til å foreta celledeling, og dermed med tiden, øke sitt volum.
Det er nødvendig å bære anordningen mange av døgnets timer, over en lengre periode. Men så skulle det også være god mulighet for et synlig og vedvarende resultat.


Skrevet av:
Redaktionen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta

Gode tilbud • Konkurranser • Informasjon om arrangement • Tips og triks til ditt sexliv
Informasjon om nye produkt • Og mye mer fra din foretrukne sexbutikk