Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9759&groupid=GROUP135
Strap Ons
Pris
Merke

Strap-ons til kvinner

Når en kvinne bruker en strap on til å penetrere en mann eller en annen kvinne, kalles det pegging. En strap-on til pegging er vanligvis et belte eller et par truser/shorts, som kvinnen tar på. På beltet (eller på trusen/shortsen) er der plassert en ring, kalt en O-ring. På en Strap on plasserer man i denne O-ring en penis, altså en dildopenis. Når penisen er på plass er kvinnen klar til å penetrere sin partner bakfra eller forfra - helt avhengig av hva hun og partneren har lyst til.

Strap ons - Materialer og utforming

De fleste strap ons er utført i meget holdbart stoff eller lær og selve penisen er laget av deilig naturtro penismateriale. Man kan godt ha en strap on fra en produsent og bruke en annen produsents penis, hvis man liker deres utforming, materiale, farve eller størrelse bedre.

Strap ons for alle?

Ja - alle kan bruke en strap on. Det er et deilig krydder å ha til rådighet både hvis man er kvinne-kvinne og som kvinne-mann.

Strap on - hva skal jeg huske?

Husk vannbasert glidekrem. Du kan kjøpe det samtidig som du bestiller din strap on. Husk også at din strap-on skal være i din størrelse. De fleste strap-ons kan tilpasses nesten alle størrelser - men les spesifikasjonene om den enkelte strap-on også passer til deg.

Riktig god fornøyelse med din strap-on!