Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9759&groupid=GROUP133
G-punktsdildoer
Pris
Merke

G-punkt dildo

En G-punkt dildo er utformet som en normal dildo eller som en vibrerende dildo, bare med det lille unntaket at der er en liten knekk i enden av g-punkt dildoen, til å treffe ditt G-punkt.

Hvor sitter G-punktet til min g-punkt dildo?

G-punktet sitter inne i din vagina, ca. 5 cm. oppe. Du vil normalt kunne kjenne ditt g-punkt, hvis du fører en eller to fingre inn i skjeden og deretter fører dem opp på innersiden av skambenet. Hvis du er litt opphisset vil du kunne merke et "nuppete" område ca. 3 cm oppe på skambenet, akkurat der hvor det bøyer litt inn, ut mot magen. Over det nuppete området sitter G-punktet ditt.


Placering af G-punkt

 

G-punkt dildo - Kan alle få en G-punkt orgasme?

I prinsippet kan alle få en G-punkt orgasme med en g-punkt vibrator. MEN det er ikke alle som kjenner sin kropp godt nok til å kunne få en g-punktorgasme. Det er vanskeligere å få en g-punktorgasme enn en klitorisorgasme også med en g-punkt dildo eller g-punkt vibrator. Det krever øvelse. Fordelen ved å bruke en g-punkt dildo eller g-punkt vibrator er at den er utformet til nettopp å stimulere ditt g-punkt. Og vi kan garantere for at når du oppnår en g-punktorgasme med din g-punkt dildo blir det et av dine yndlingsprodukter innenfor sexleketøy.

Riktig god fornøyelse med leken - og husk, det er fantastisk å leke og utforske seg selv og sin kropp!