Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen

Vennligst vent...
Handlekurven er tom..
https://www.belugi.no/Default.aspx?ID=9759&groupid=GROUP131
Dobbeldildoer
Pris
Merke

Dobbelt dildo

En dobbeldildo kan både være en dildo som anvendes vaginalt av kvinne-kvinne og en dobbeldildo kan være en dildo som penetrerer en kvinne i skjeden og anus samtidig.

Dobbeldildo - Kvinne-Kvinne

En dobbeltdildo til kvinne-kvinne er en lang dildo, normalt 30 - 50 cm., hvor det er en penisdildo i begge ender. Dobbeldildoen er noen ganger tykkest på midten, men kan også være samme diameter på hele dobbeldildoen. Dobbeldildoer til kvinne-kvinne, er normalt meget fleksible. Hvis dere er to kvinner som gjerne vil leke med hverandre, men også gjerne vil ha fornøyelsen av å bli penetrert samtidig, er en dobbeldildo absolutt noe for dere. Dere kan bruke den så mye dere vil og presis i de stillingene dere har lyst til. Liggende overfor hverandre, hvor dobbeldildoen penetrerer dere samtidig? En liggende og en sittende ovenpå? Stående? Ja - akkurat hva dere har lyst til...

Dobbeldildo - Penetrering i skjede og anus

En annen type dobbeldildo er den type dobbeldildo som anvendes som strap on, og som har en dobbel penis. Disse to peniser på dobbeldildoen stikkes inn i kvinnen. Den ene penisen på dobbeldildoen stikkes inn i skjeden og den andre penisen på dobbeldildoen stikkes inn i anus - samtidig. Som kvinne skal du forestille deg å få dobbel pikk, enten av en eller av to partnere. Det er ufattelig deilig å bli stimulert både i skjede og anus samtidig av to pikker..

Dobbeldildo til alle?

Ja, alle kan bruke en dobbeldildo.

Dobbeldildo - hva skal jeg huske?

Vi anbefaler alltid at du bruker vannbasert glidekrem når du skal leke med ditt sexleketøy. Spesielt hvis det inngår i anal lek. Men en vannbasert glidekrem, er bare enormt deilig, så du eller dere unngår enhver form for friksjon.

Riktig god fornøyelse med deres dobbeldildo!